«Έχω γνωρίσει τη σύντροφο του Νίκου Βέρτη»
Πρωινές εκπομπές

«Έχω γνωρίσει τη σύντροφο του Νίκου Βέρτη»

«Έχω γνωρίσει τη σύντροφο του Νίκου Βέρτη»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τη γνωριμία του με τη σύντροφο του γνωστού τραγουδιστή

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή μέσα απο την επιχείρηση του Νίκου Βέρτη οπου και εργάζεται. Μίλησε για τ σχέση του Νίκου Βέρτη, το My style rocks και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Έχω γνωρίσει τη σύντροφο του Νίκου Βέρτη»

Αναφερόμενος στην σχέση του Νίκου Βέρτη μετά την αποκάλυψη της, είπε:

«Μπήκα σε κάστινγκ και το ήθελα πολύ να δουλέψω ως καλλιτεχνικός διευθυντής στο μαγαζί του Νίκου Βέρτη. Έχω γνωρίσει την σύντροφο του Νίκου Βέρτη, είναι ένα χαριτωμένο κορίτσι. Δεν συζητάμε όμως για τέτοια πράγματα, δεν έχουμε τέτοια σχέση, το αποφεύγω και εγώ. Είναι αγαπημένοι πολύ, είδα δυο αγαπημένους ανθρώπους δεν είδα κάτι…».

Για τις φήμες ότι θα αναλάβει την θέση του κ. Σκουλού στην κριτική επιτροπή του My style rocks, είπε:

«Έχω ακούσει ότι θα γίνουν ανακατατάξεις, έχω δεχτεί πρόταση για την κριτική επιτροπή στο My style rocks. Η απάντηση μου ομως εκκρεμεί…».

Το νομοσχέδιο

Επίσης μίλησε για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τι είπε:

«Η δική μου ερμηνεία, είναι ενός ανθρώπου που είναι no gender εδώ και τριάντα χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι η αρχική προϋπόθεση ενός ζευγαριού που είναι gay ή για να μην παρεξηγηθώ no gender, η αρχική ιδέα είναι οτι αγαπούν και για να συνδέσουν την σχέση τους πρέπει να ολοκληρωθεί με ενα παιδί. Οταν κάποιος κάνει παρένθετη μητέρα θεωρώ οτι είναι πολύ πιο σίγουρος οτι θα αφοσιωθεί και να ασχοληθεί με αυτή την ύπαρξη που λέγεται παιδί».

«Εγώ δεν θα το έκανα, θα το ξαναπώ, αν το παιδί δεν πει μαμά… Το παιδί του τραβάει το αυτί η μάνα του και δεν το πονάει, αν το τραβήξει κάποιος άλλος θα το πονέσει, ενώ η μαμά μετά το παίρνει στην αγκαλιά. Όμως έχω δει και ομόφυλα ζευγάρια, είτε λέγονται δυο γυναίκες είτε λέγονται δυο αγόρια που το πιάνουν το παιδί με πολύ χαρά…».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: