Φαίη Ξυλά: «Μια φορά θεατής σε παράσταση με φώναζε με το όνομα μου με μια απόκοσμη φωνή…»
Πρωινές εκπομπές

Φαίη Ξυλά: «Μια φορά θεατής σε παράσταση με φώναζε με το όνομα μου με μια απόκοσμη φωνή…»

Φαίη Ξυλά: «Μια φορά θεατής σε παράσταση με φώναζε με το όνομα μου με μια απόκοσμη φωνή…»

Η απάντηση για την προσωπική της ζωή αλλά και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της

Η Φαίη Ξυλά μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τα όρια στις διαπροσωπικές σχέσεις, απρόοπτα σκηνικά, τον ρόλο της ως εργαζόμενη μητέρα και την προσωπική της ζωή.

Αναφερόμενη στα όρια που βάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις, είπε:

«Μου αρέσει στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή να είναι ξεκαθαρισμένα τα πράγματα και με όρια. Θεωρώ ότι σε μια σχέση παίρνουμε κάποιες κοινές αποφάσεις και πρέπει να τις τηρούμε διαφορετικά αισθάνομαι ότι συμβαίνει κάποια εξαπάτηση και δεν θέλω να είμαι εκεί».

Για διάφορα απρόοπτα στην θεατρική σκηνή, είπε:

«Μια φορά θεατής σε παράσταση με φώναζε με το όνομα μου με μια απόκοσμη φωνή και όλο το θέατρο έσκαγε στα γέλια, σαφώς και ο συνάδελφος μου δεν μπορούσε να παίξει και εγώ έκανα ότι δεν το ακούω. Ήταν και αστείο αλλά και λίγο τρομακτικό.

Σε ένα γύρισμα μιας ταινίας έπρεπε να πιάσει φωτιά το νυφικό μου καθώς το φορούσα και είχαν έρθει διάφοροι ειδικοί για βοήθεια. Επιασε κανονικά φωτιά το νυφικό μου και ο οπερατέρ ξέχασε να πατήσει το rec από το σοκ. Μετά έπρεπε να το ξανακάνουμε και φοβόμασταν».

Επίσης μίλησε για το ρόλο της ως εργαζόμενη μητέρα, τι είπε:

«Δεν συζητάω κάτι για την τηλεόραση γιατί είναι δύσκολο να τα συνδυάσω τα γυρίσματα με τις ώρες του θεάτρου και το παιδί μου. Δεν είναι εύκολο να συνδυάσεις δουλειά και μητρότητα. Ως γονέας οφείλω να είμαι κοντά στο παιδί μου και ως εργαζόμενη γυναίκα να είμαι σωστή στη δουλειά μου. Ο γιος μου έρχεται στις παραστάσεις μου, τελευταία λέει ότι δεν του αρέσει να πηγαίνει σε παιδικό θέατρο».

Για την προσωπική της ζωή, ανέφερε:

«Είμαι καλά σε προσωπικό επίπεδο, έχουν μπει τα πράγματα σε σειρά όσο μπορούν να μπουν. Με τον πρώην σύζυγό μου έχω την απαραίτητη, τυπική επικοινωνία για να μεγαλώσουμε σωστά το παιδί μας. Έχω απευθυνθεί σε παιδοψυχολόγο και σε ψυχολόγο γιατί ήθελα καθοδήγηση. Δεν μου αρέσουν οι συμβουλές από άτομα που δεν έχω ζητήσει την γνώμη τους. Προτιμώ τις συμβουλές από κάποιον ειδικό».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: