Φαίη Σκορδά: «Μνηστήρες» στα πόδια της – Ποια κανάλια τη διεκδικούν;
Πρωινές εκπομπές

Φαίη Σκορδά: «Μνηστήρες» στα πόδια της – Ποια κανάλια τη διεκδικούν;

Φαίη Σκορδά: «Μνηστήρες» στα πόδια της – Ποια κανάλια τη διεκδικούν;

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας;

Συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. 

Ο Νίκος Γεωργιάδης, στον «αέρα» του «Πρωινού Σουσού», αναφέρθηκε στο τι ισχύει και τι όχι τελικά σχετικά με το τι θα συμβεί τη νέα σεζόν με την παρουσιάστρια.

«Το τελευταίο που κυκλοφορεί ευρέως έχει να κάνει με τη μετακίνηση της Φαίης Σκορδά στο “μεγάλο κανάλι”. Ακούσαμε ότι έχει “κλειδώσει” αυτό. Δεν έχει κλειδώσει μου λένε εμένα από το κανάλι, αλλά και οι πηγές της παρουσιάστριας», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Γίνεται επίσης πολύς λόγος για τη μετακίνηση της Δανάης Μπάρκα στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Τι γίνεται τώρα με τη Φαίη Σκορδά; Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημο ραντεβού, δεν έχει γίνει καν τηλεφώνημα. Υπάρχουν διαρροές, τις οποίες εμένα κορυφαίο στέλεχος του καναλιού μου τις διαψεύδει. Ότι υπάρχουν διαρροές υπάρχουν, δεν ξύπνησε κάποιος μια μέρα και είπε ότι η εκπομπή της θα μετακινηθεί στις 3 το μεσημέρι. Άνθρωπος από το περιβάλλον της Φαίης μου είπε “τι θα γίνει δηλαδή; Θα δοκιμαστεί σε όλες τις ζώνες του καναλιού;”», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

«Οι σχέσεις με τον ΣΚΑΪ παραμένουν άκρως αρμονικές, είναι μια πιο ήρεμη σεζόν για τη Φαίη, εκτός από τα τελευταία γεγονότα στην οικογενειακή της ζωή, που ακόμα δεν έχει συνέλθει. Δεν είναι τυχαίο ότι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ταξίδεψε στο Κιλκίς για την κηδεία του πατέρα της Φαίης, Δείχνει ότι υπάρχει μια ανθρώπινη σχέση, πέρα από την επαγγελματική», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

«Το Mega δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση, υπάρχουν προσωπικές σχέσεις ανάμεσα στη Φαίη και σε στελέχη του καναλιού, όπως υπάρχουν και με τον ΑΝΤ1. Υπάρχουν άνθρωποι σε μεγάλα πόστα του ΑΝΤ1 που λένε ότι έκαναν μεγάλο λάθος που άφησαν τη Φαίη Σκορδά να φύγει από το κανάλι. Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει στον ΑΝΤ1, όπως είχε φύγει και ξαναγύρισε ο Γιώργος Λιάγκας», τόνισε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Διαβάστε ακόμα

Φαίη Σκορδά: «Έδωσε» στεγνά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Αυτήν την περίοδο δεν είναι solo»