Φαίη Σκορδά: «Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι…»
Πρωινές εκπομπές

Φαίη Σκορδά: «Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι…»

Φαίη Σκορδά: «Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι…»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει λάβει μηνύματα από παντρεμένους άνδρες, με αφορμή το θέμα που άνοιξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Με αφορμή τα μηνύματα που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από παντρεμένο στο Instagram, η ομάδα της Φαίης Σκορδά και η Μπέσσυ Αργυράκη συζήτησαν αν έχουν δεχτεί παρόμοια μηνύματα από παντρεμένους.

Η Μπέσσυ ρώτησε την παρουσιάστρια αν έχει γίνει αποδέκτης τέτοιων μηνυμάτων κι εκείνη απάντησε θετικά. Το ίδιο απάντησαν και η Μαρία Φραγκάκη και η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι… Έχει να κάνει και με τον τρόπο. Το “παντρεμένος” το τερματίζει. Αλλά και πάλι δεν είναι μόνο το “παντρεμένος” που είναι ανήθικο και σε βάζει σε μια διαδικασία ανηθικότητας αλλά είναι και ο τρόπος που κάποιοι άνθρωποι προσεγγίζουν μέσα από τα social media, κι ας είναι μη δεσμευμένοι» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά

«Ενημερωσα τη σύζυγό του»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγήκε στον «άερα» της εκπομπής Fay’s time και εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το συμβάν.

Όπως είπε, πριν από 5 χρόνια, είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο περιστατικό το οποίο τελικά οδήγησε στην επίθεση με βιτριόλι. Οι μνήμες ήρθαν ξανά στο φως για την ίδια, η οποία μάλιστα ξεκαθάρισε ότι αμέσως ενημέρωσε τη σύζυγο του παντρεμένου που της έστειλε μήνυμα.

Διαβάστε ακόμα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αν μου ξανά ρίξουν βιτριόλι μην ψάχνετε ποιος και τι»