Φαίη Σκορδά: Θα παρουσιάσει τελικά τα live του The Voice;
Πρωινές εκπομπές

Φαίη Σκορδά: Θα παρουσιάσει τελικά τα live του The Voice;

Φαίη Σκορδά: Θα παρουσιάσει τελικά τα live του The Voice;

Η νέα απάντησή της

Παρουσιαστή για τα live του Voice αναζητούν στον ΣΚΑΪ, μετά την αναχώρηση του Γιώργου Λιανού για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.

Ένα από τα πρόσωπα που ακούγεται δυνατά ότι θα αναλάβει είναι η Φαίη Σκορδά, η οποία για ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε τι θέλει, αλλά και τι πρόκειται να κάνει.

«Ό,τι είχα να πω, το είπα στον Νίκο Μουτσινά. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, γιατί δεν υπάρχει να πω κάτι παραπάνω. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που επαγγελματικά θέλω να κάνω ένα πράγμα, αυτό που αγαπώ πολύ και είναι το Πρωινό. Το λέω τα τελευταία 15 χρόνια, τα προηγούμενα πέντε δεν μου γίνονταν προτάσεις για βραδινό.

Τα τελευταία χρόνια για συγκεκριμένους λόγους, επαγγελματικούς αλλά κυρίως προσωπικούς, με τις υποχρεώσεις μου, με τα παιδιά και με το σπίτι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω. Επίσης, αγχώνομαι πάρα πολύ, θέλω να είμαι εκεί. Δεν θεωρώ ότι ο παρουσιαστής πηγαίνει και φεύγει. Χρειάζεται να μπεις μέσα στο παιχνίδι να γνωρίσεις με την παραγωγή.

Είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί λίγο παραδοσιακά σε αυτό το κομμάτι της παρουσίασης, θέλω να έχω τον έλεγχο. Χρειάζεται να αφιερωθείς και χρόνο… Κάποια στιγμή, όχι σύντομα, θα κάνω κάτι διαφορετικό επαγγελματικά. Από την άλλη, είμαι σε ένα κανάλι που εκτιμώ πολύ αλλά και τη στήριξή τους. Είμαι ένας άνθρωπος που δε θα χαλάσει χατίρι σε έναν άνθρωπο που μου δίνει 10. Αν υπάρχει λοιπόν αυτή η σκέψη έντονα, δεν θα χαλάσω χατίρι…» είπε η Φαίη Σκορδά.