Famagusta: «Η οικογένεια Σέκκερη έφτιαξε μια δεμένη οικογένεια για να πάνε κόντρα σε αυτή την σκληρή εμπειρία που έζησαν»
Πρωινές εκπομπές

Famagusta: «Η οικογένεια Σέκκερη έφτιαξε μια δεμένη οικογένεια για να πάνε κόντρα σε αυτή την σκληρή εμπειρία που έζησαν»

Famagusta: «Η οικογένεια Σέκκερη έφτιαξε μια δεμένη οικογένεια για να πάνε κόντρα σε αυτή την σκληρή εμπειρία που έζησαν»

Η τηλεοπτική Μαριάννα Σέκκερη αποκαλύπτει...

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο in.gr και στην δημοσιογράφο Έφη Αλεβίζου, η ηθοποιός, Δάφνη Κιουρκτσόγλου με το Mega Καλημέρα να προβάλλει μέρος αυτής.

Η ηθοποιός υποδύεται στη σειρά Famagusta τη Μαριάννα Σέκκερη, την κόρη που έχει μεγαλώσει με τις πληγές της εισβολής και την ιστορία του χαμένου της αδελφού.

«Έτσι μεγαλώσαμε –είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Κάναμε πάρα πολύ παρέα και με τον Παύλο και με τη Δάφνη, από μικρά. Ίσως οι γονείς μας επειδή έζησαν όλο αυτό το περιστατικό, με την εισβολή και τον αδερφό μας που χάθηκε, έφτιαξαν μια οικογένεια πάρα πολύ δεμένη. Ώστε να πάνε κόντρα σ’ αυτό το παρελθόν, σ’ αυτή την εμπειρία που είναι πολύ σκληρή.

Πώς συμπαραστέκομαι στο δράμα της μητέρας μου; Καταρχάς, έτσι έχω μεγαλώσει, με αυτή την ανάμνηση που δεν είναι δική μου, αλλά είναι από την παιδική μου ηλικία, με αυτή την εμπειρία που μοιράζομαι μαζί τους. Και ξέρω κάθε φορά που θα έρχεται η επέτειος πώς θα είναι η μητέρα μου. Οπότε προσπαθώ να είμαι εκεί δίπλα της, να την κάνω να ξεχαστεί. Την αγαπώ.

Με τον Θοδωρή; Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Είμαστε 15 χρόνια, σχεδόν η μισή μου ζωή. Είμαστε πολύ κοντά, πολύ αγαπημένοι, δουλεύουμε και μαζί… Εντάξει, αυτό καμιά φορά είναι πρόβλημα για τα ζευγάρια. Νομίζω ότι για εμάς δεν είναι. Εμένα τουλάχιστον μου αρέσει που περνάμε τόσο χρόνο μαζί, το ότι έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα, ίδιες ανησυχίες, νιώθω ότι έχω τον άνθρωπό μου», αναφέρει αρχικά για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Πώς ήταν η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση;

«Είναι η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση, στο Famagusta στο MEGA. Ωραία εμπειρία. Θα το ξαναδοκίμαζα σε επόμενη δουλειά. Είχα πολλή αγωνία για την αρχή των γυρισμάτων. Εν τέλει με το που μπήκα στα γυρίσματα ένιωσα αρκετά καλά και οικία. Και με τον Ανδρέα και με τους υπόλοιπους συναδέλφους και γενικά με το συνεργείο. Αυτοί συνεργάζονται πάντα μαζί οπότε υπάρχει ένα κλίμα οικογενειακό, που το δημιουργούν και για τους υπόλοιπους συνεργάτες».

Διαβάστε επίσης

Famagusta: Αλλαγή ώρας για τον δεύτερο κύκλο – Το πρώτο τρέιλερ και το νέο τραγούδι της σειράς