Fame Story: Αυτό είναι το στοίχημα που έχουν βάλει Αντώνης Ρέμος και Light για τον τελικό!
Πρωινές εκπομπές

Fame Story: Αυτό είναι το στοίχημα που έχουν βάλει Αντώνης Ρέμος και Light για τον τελικό!

Fame Story: Αυτό είναι το στοίχημα που έχουν βάλει Αντώνης Ρέμος και Light για τον τελικό!

Θα δούμε τους δύο τραγουδιστές όπως δεν τους έχουμε ξαναδει;

Για την «έκπληξη» του Νίκου Κοκλώνη να τραγουδήσει στο Fame Story το βράδυ της Παρασκευής 13/10, αλλά και αυτήν με τον Βασίλη Καρρά και τη συνομιλία τους στον «αέρα» του σόου, μίλησε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος αποκάλυψε και το στοίχημα που έχουν βάλει με τον Light  για τον τελικό.

«Συνεχίζονται τα live και αρχίζουν τα πράγματα και γίνονται πιο άγρια. Τσαλακωνόμαστε λίγο παραπάνω και ο Νίκος τσαλακώθηκε λίγο παραπάνω. Τον Νίκο τον αγαπάμε γιατί δεν έχει κανένα κόμπλεξ. Δεν τον νοιάζει εάν μας …πάρει τα αυτιά. Είναι γλυκός ο τρόπος που τραγουδάει και τσαλακώνεται», δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Σε σχέση με την «κόντρα που είχε με την Ελένη Φουρέιρα στο προηγούμενο live, ο Αντώνης Ρέμος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία κόντρα ούτε με εκείνη, ούτε με άλλον στην κριτική επιτροπή.

«Στην κριτική επιτροπή έχουμε ένα ωραίο παρεάκι, συμφωνούμε, διαφωνούμε αλλά εκτιμά ο ένας τον άλλον. Στο τελευταίο live δεν θα με δείτε μόνο να χορεύω. Έχουμε βάλει στοίχημα με τον Light να τραγουδήσει ένα λαϊκό και εγώ να κάνω breakdance. Ο Light δεν ξέρει πως έχω “φάει” του ώμους μου στα πεζοδρόμια να χορεύω breakdance.

Αναφορικά με τον Βασίλη Καρρά και το πρόβλημα υγείας του, είπε πως είναι μία κακή παρένθεση και θα βγει δυνατός.

«Επειδή ο Βασίλης Καρράς είναι δικός μου άνθρωπος, προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά και να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές τραγουδώντας», τόνισε.

Σχετικά με την παρέμβασή του Βασίλη Καρρά, ο Νίκος Κοκλώνης είπε πως ήταν τιμή του που τον είχαν έστω και τηλεφωνικά.

«Ο Βασίλης είναι το γούρι μου. Δεν ξεκινούσα Just αν δεν τον είχα», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Κοκλώνης: Πού τραγούδησε μετά το live του Fame Story;