Φάνης Μουρατίδης: «Αν ήμασταν ένα γκέι ζευγάρι ίσως είχαμε ανταγωνισμό»
Πρωινές εκπομπές

Φάνης Μουρατίδης: «Αν ήμασταν ένα γκέι ζευγάρι ίσως είχαμε ανταγωνισμό»

Φάνης Μουρατίδης: «Αν ήμασταν ένα γκέι ζευγάρι ίσως είχαμε ανταγωνισμό»

Όσα είπε για το Maestro, τη σύζυγό του και το κίνημα #metoo

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη ο Φάνης Μουρατίδης και αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αλλά και τη σειρά Maestro.

«Η πιο βαρετή εκπομπή που έβλεπα, όταν ήμουν μικρός ήταν το Θέατρο της Δευτέρας. Οι γονείς μου είχαν όλες τις φοβίες που έχουν οι μικροαστικές κοινωνίες με τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα.

Δεν την άκουσα ποτέ, οι άλλοι μπορεί να νομίζουν ότι την άκουσα. Με φλερτάρει η παρουσίαση, αλλά δεν έχω βρει ένα κόνσεπτ που θα μπορούσα να υπερασπιστώ».

«Θέλω να συνεργαστώ με τη σύζυγό μου. Η συνύπαρξη των ανθρώπων είναι δύσκολη. Δεν έχουμε ανταγωνισμό ως ζευγάρι, είμαστε και διαφορετικό φύλο.

Αν ήμασταν ένα γκέι ζευγάρι ίσως, πιο πιθανό. Αλλά στη φάση έτσι όπως είμαστε, δεν…

Είμαι σχεδόν πάντα αφηρημένος, είναι ένα θεματάκι που έχω και δεν έχει λυθεί. Αντί να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο, τα ξέχασα στην ράμπα. Η Άννα Μαρία είναι τέλεια».

Είμαστε όλοι ευγνώμονες που συμμετέχουμε στο Maestro. Δεν μπορούμε να έχουμε τις αντιλήψεις του μεσαίωνα, πρέπει αν αγκαλιάζουμε το καινούριο».

Το περιστατικό με τουρίστα που λάτρευε το Maestro στους Παξούς

«Ήταν ένα θείο δώρο το Maestro. Ήμασταν σίγουροι ότι θα ήταν μια ωραία δουλειά αλλά δεν περιμέναμε ότι θα έχει αυτή την ισχυρή δυναμική.

Στους Παξούς που υπήρχαν αρκετοί από το εξωτερικό, μας μιλούσαν για τη σειρά. Κάποιοι από αυτούς ήξεραν ότι ήμασταν εκεί γιατί τα παιδιά ανέβαζαν post.

Ένας Άγγλος τραγούδησε το “Τυχερό Αστέρι” είναι στα ελληνικά, το πάλευε και ήταν πολύ συγκινητικό. Δίπλα του τον εμψύχωνε η Χαρούλα. Πού να φανταστεί ότι έχει δίπλα του την μεγαλύτερη τραγουδίστρια της χώρας;

Σταματήσαμε τα γυρίσματα λόγω της πολυκοσμίας που έχει το νησί. Θα συνεχίσουμε από τον Σεπτέμβρη και μας έχουν μείνει άλλα έξι επεισόδια.

Με αυτά τα παιδιά, με αυτή τη δουλειά, με αυτό το κλίμα σε αυτό το νησί, για μένα είναι μαγικό. Είναι πλέον το σημείο αναφοράς μου!».

Διαβάστε επίσης

Φάνης Μουρατίδης: «Ήμουν υπέρ διαχυτικός με τον κόσμο. Ένιωθα πεκινουά και έβλεπαν ροντβάιλερ»