Φάνης Μουρατίδης: Αποκάλυψε πότε θα βγει ο β’ κύκλος του Maestro
Πρωινές εκπομπές

Φάνης Μουρατίδης: Αποκάλυψε πότε θα βγει ο β’ κύκλος του Maestro

Φάνης Μουρατίδης: Αποκάλυψε πότε θα βγει ο β’ κύκλος του Maestro

Το αστείο περιστατικό στους Παξούς με ξένο τουρίστα

Ο Φάνης Μουρατίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την ζωή του, τα επαγγελματικά του

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του με τον κόσμο, τα social media, αλλά και για τους ηθοποιούς ή πρόσωπα που επιλέγονται βάσει των followers τους.

«Μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις, μου αρέσει να μιλάω, ανήκω στην κατηγορία “βλαχοδήμαρχος”. Μου αρέσει να συναντώ ανθρώπους που σου κάνουν ωραίες ερωτήσεις και να σε εμπνέουν. Σταματάω και μιλάω με τον κόσμο στον δρόμο, μου αρέσει να συναναστρέφομαι με κόσμο. Πολλοί με γνωρίζουν ως φωνή και όχι ως φάτσα. Είναι μεγάλη υπόθεση η επικοινωνία και μου αρέσει μέσα από το βήμα που έχω μέσα από την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, την σχολή, μπορώ να επικοινωνώ με τον κόσμο. Δεν μπορώ με τα social media όχι από ιδεολογική τοποθέτηση, αλλά από αδυναμία, δεν “το έχω”. Δεν φαντάστηκα ότι το Instagram θα έκανε επιτυχία ως εφαρμογή», είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης.

Με ανησυχεί που επιλέγουν ηθοποιούς βάσει των followers. Είναι επικίνδυνη αυτή η αντίληψη. Έχω συμμετάσχει στο θέατρο με ανθρώπους με πολλούς followers, αλλά στην περιοδεία δεν είδα το κοινό να έρχεται. Είναι άλλο το να έχεις ένα μέσο που να κάνεις επιβεβαίωση στο brand σου και άλλο να νομίζεις ότι από το Instagram θα σου γεμίσει το θέατρο. Αν δεν έχεις υλικό σε μία παράσταση που να συγκινεί, η εικόνα έχει κάνει τη δουλειά της μέχρι ενός σημείου. Η απογοήτευση που έρχεται μετά την εικόνα δεν μαζεύεται αν δεν έχεις ένα καλό προϊόν. Νιώθω τριτοκοσμικός μπροστά στα παιδιά μου, είμαι αναλφάβητος με το ίντερνετ. Τους έχω εμπιστοσύνη για την χρήση που κάνουν», συμπλήρωσε.

Οι «λύκοι»

«Αυτό είναι ρεαλιστικό. Όταν ήμουν μικρός και κοιμόμουν με τον παππού μου, μου ήταν δύσκολο να κοιμηθώ. Έτσι κοιτούσα έξω και ακούγονταν οι λύκοι και αυτό με τρόμαζε. Μετρούσα προβατάκια και ταυτόχρονα ονειρευόμουν για να ξεχάσω τον φόβο μου. Πάντα ονειρευόμουν. Πολλές φορές με τις επιλογές μου “φλέρταρα” με τον δρόμο, αλλά είναι εμπειρίες που σε “φτιάχνουν”. Όλα τα βλέπω πλέον με μοναδικό γνώμονά μου να προσφέρω κάτι στους ανθρώπους», παραδέχθηκε ο Φάνης Μουρατίδης.

Ο Φάνης Μουρατίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Εγώ, εγώ και εγώ» στο Θέατρο «Αλάμπρα».

«Είναι ένας χώρος για να επικοινωνήσουμε καινούρια κείμενα στον κόσμο, να φύγουμε από τον φόβο της αγοράς. Θα δώσουμε βήμα σε νέους δημιουργούς με το καινούριο θέατρο. Θα ανακοινώσουμε εν καιρώ τα σχέδιά μας. Το «Εγώ, εγώ και εγώ» αφορά σε έναν τύπο λάτρη της μουσικής, αστό και εύπορο, που βρίσκει έναν δίσκο που έψαχνε πολλά χρόνια. Πάει σπίτι του να ακούσει τον δίσκο και εκεί όλα θα συμβούν στο σπίτι του και δεν θα μπορέσει να το κάνει. δεν μπορώ να πω τι θα συμβεί στον ήρωα. Ο δίσκος είναι πολύ σχετικός με το πρόσωπο», υπογράμμισε.

Ο ηθοποιός συμμετέχει στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που σύντομα θα παιχτεί η δεύτερη σεζόν.

«Τώρα ολοκληρώνουμε τα πρώτα 6 επεισόδια του Maestro. Είναι ένα τεράστιο δώρο για όλους μας. Έχουμε κάνει μία οικογένεια, έχουμε αγαπήσει ένα νησί. Είμαι χαρούμενος γιατί αξίζουν όλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τα έχει όλα σε υψηλό επίπεδο», σημείωσε.

Πώς εισέπραξε την μεγάλη επιτυχία του Maestro;

«Την κατάλαβα όταν πήγαμε τον Μάιο στους Παξούς να κάνουμε γυρίσματα και άρχισε ο κόσμος να θέλει να δει που έγιναν τα γυρίσματα. Μας σταματούσαν στον δρόμο οι τουρίστες που είχαν δει τις αναρτήσεις των ηθοποιών. Θα βγει τον Απρίλιο περίπου γιατί το καλοκαίρι δεν μπορούσαμε να κάνουμε γυρίσματα στο νησί, δεν είχαμε να μείνουμε. Έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε την δουλειά μας όπως πρέπει», ανέφερε ο Φάνης Μουρατίδης, ενώ έκλεισε με ένα αστείο περιστατικό στο νησί, όπου την ώρα που έτρωγε μια μπανάνα τον αναγνώρισε ξένος τουρίστας και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

 Διαβάστε ακόμα

Maestro: «Φωτιά» οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου