Φελίσια Τσαλαπάτη: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της παρεξήγησης της Super Κικής με τη Ζήνα Κουτσελίνη
Πρωινές εκπομπές

Φελίσια Τσαλαπάτη: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της παρεξήγησης της Super Κικής με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Φελίσια Τσαλαπάτη: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της παρεξήγησης της Super Κικής με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Η πρόσφατη συνάντηση που είχε με την παρουσιάστρια και ο διάλογος ανάμεσά τους

Συνέντευξη στο «Καλοκαίρι #yes» έδωσε η Super Κική και μετά από αυτήν, η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησε για τη συνεργασία μαζί της, αλλά και για το περιστατικό που είχε συμβεί με τη Ζήνα Κουτσελίνη στο The 2 night Show.

«Η Κική δεν είναι απλά ειλικρινής, δεν έχει τίποτα άλλο από ειλικρίνεια. Δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο, δεν φιλτράρεται τίποτα. Ό,τι σου λέει, ό,τι βλέπεις, αυτό είναι», είπε αρχικά η Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Στην αρχή ο κόσμος είχε τρομάξει με αυτό που θα κάναμε. Καλούμασταν να κάνουμε κάτι που είχαν κάνει τα αγόρια, στα πλαίσια του είμαστε κάφροι και ίσως ο τρόπος και ο λόγος να ήταν πιο hardcore από αυτό που έχει συνηθίσει η τηλεόραση. Εγώ ήμουν λίγο το πιο ήρεμο στοιχείο μέσα σε αυτήν την τριπλέτα και θέλω να πω ότι όταν βγήκε η συνέντευξή της στον “αέρα”, όντως η αποδοχή και η αγάπη του κόσμου ήταν συγκλονιστική. Αυτό που λέγαμε όλοι είναι ότι δεν κρίνουμε ξανά ένα παιδί από το εξώφυλλό του. Ήταν η στιγμή της ζωής μου που το αισθάνθηκα περισσότερο από ποτέ», είπε η παρουσιάστρια.

Για το περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη, αποκάλυψε: «Πρόσφατα συνάντησε σε ένα event τη Ζήνα Κουτσελίνη, στην τουαλέτα. Της είπα “γεια σας, είμαι εγώ που πριν καιρό..” και μου απάντησε “το ξέρω. Θυμάμαι ότι δεν είχες πει κάτι, δεν είχες εμπλακεί”. Δεν ανταλλάχθηκαν λόγια ή κουβέντες ή προσβολές, απλώς δεν ταιριάζουν όλοι οι τρόποι των ανθρώπων σε όλους. Εγώ μπορεί να αισθανθώ προσβλητικά με τον τρόπο που μου μιλάς και εκφράζεσαι, χωρίς αυτό να πηγαίνει προς εμένα. Ξεκίνησε η συνέντευξη κανονικά και πήγαινε ομάλά σχεδόν ολόκληρη. Κάπως χαλάστηκαν οι αύρες, αλλά χωρίς να γίνει κάτι προσβλητικό από τη μία μεριά στην άλλη. Δεν ανταλλάχθηκαν λόγια, ήταν έντονο το κλίμα της ενόχλησης. Δεν ήταν κάτι προσωπικό, ήταν η κακιά στιγμή που πήρε μεγάλη έκταση. ».

Διαβάστε ακόμα

Super Κική: «Είχαν πέσει να με φάνε. Κάπως έπρεπε να σώσω την καριέρα μου»