Φιλοθέη Μωβ: Απαντά στις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή – «Τα σκουπίδια τα πετάμε στους κάδους»
Πρωινές εκπομπές

Φιλοθέη Μωβ: Απαντά στις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή – «Τα σκουπίδια τα πετάμε στους κάδους»

Φιλοθέη Μωβ: Απαντά στις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή – «Τα σκουπίδια τα πετάμε στους κάδους»

Τι είπε ο τραγουδιστής ως απάντηση

Στα όσα λέει κατά καιρούς ο Γιάννης Βαρδής για την ίδια, απάντησε η Φιλοθέη Μωβ, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Μου λείπει πάρα πολύ ο Αντώνης, παρόλο που δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ. Έχω μια άρνηση», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Φιλοθέη Μωβ ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή και απάντησε: «Αυτά λύνονται αλλού, δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικί. Είχα εκνευρισμό και κάποια στιγμή λέω όχι. Αδιαφορία. Τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πηγαίνουμε να τα πετάμε».

«Τα στηρίγματά μου είναι η κόρη μου, η μητέρα μου και ο σύντροφός μου. Τα βράδια, την περίοδο της κρίσης βγαίναμε τα βράδια με τον Αντώνη, με ένα καροτσάκι και μοιράζαμε τροφή», αποκάλυψε.

«Αν θεωρεί τον γιο του άνδρα που αγάπησε σκουπίδι, της δίνω συγχαρητήρια»

Η απάντηση του Γιάννη Βαρδή στις δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ, στη «Super Κατερίνα».

«Θεωρεί τον γιο του Αντώνη Βαρδή σκουπίδι; Άρα λοιπόν, το DNA του Αντώνη Βαρδή που υποτίθεται τον αγαπάει, τον θεωρεί σκουπίδι; Αν έχει ξεπεράσει την πίστα, της δίνω συγχαρητήρια. Εγώ μιλάω με χαρτιά, με έγγραφα. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

«Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα μιλήσω γι αυτό. Αν μπούμε σε μια διαδικασία ακύρωσης του γάμου, με μεγάλη μου χαρά, γιατί εγώ θα το κάνω αυτό. Ας έχει το νου της, κάποια στιγμή μπορεί και να συμβεί…», προειδοποίησε.

Η ανάρτηση

Λίγο αργότερα, ο Γιάννης Βαρδής πραγματοποίησε μια ανάρτηση, στην οποία ξεκαθάρισε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με το «μηδέν».

Διαβάστε ακόμα

Γιάννης Βαρδής: «Τα τελευταία χρόνια δεν τραγουδάω το “Για μία ζωή θα είσαι εδώ” του πάτερα μου»