«Γεια σου»: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι στην πρεμιέρα της εκπομπής
Πρωινές εκπομπές

«Γεια σου»: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι στην πρεμιέρα της εκπομπής

«Γεια σου»: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι στην πρεμιέρα της εκπομπής

Ποιοι θα βρεθούν στο πλατό;

Πρεμιέρα έχει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου η Μαρία Μπακοδήμου με το «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ έχοντας δίπλα της τους Νάνσυ Παραδεισανού, Κωνσταντίνο Αρτσίτα και  Ισίδωρο Φίκαρη.

Η εκπομπή πήρε το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν και θα προβάλλεται τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου και ώρα 11:50.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει:

«Η Μαρία Μπακοδήμου έρχεται για δεύτερη σεζόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μαζί με την καλύτερη και πιο «ΓΕΙΑ ΣΟΥ» παρέα, από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 11.50.

Αποκλειστικά ρεπορτάζ, ξεχωριστοί καλεσμένοι, αναπάντεχες συνεντεύξεις αλλά και ενδιαφέροντα τηλεοπτικά νέα, όλα αυτά με μια πιο… ΓΕΙΑ ΣΟΥ ματιά! Με χιούμορ, εύστοχο σχόλιο, αυθεντική και ειλικρινής, η Μαρία Μπακοδήμου, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης θα μας λέει «ΓΕΙΑ ΣΟΥ» κάθε Σαββατοκύριακο μεσημέρι, μαζί με τη Νάνσυ Παραδεισανού, τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και τον Ισίδωρο Φίκαρη. Η πιο ευχάριστη παρέα του Σαββατοκύριακου, είναι στον ΣΚΑΪ.

Ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή της σεζόν θα κάνουν δύο πρόσωπα που θα συζητηθούν αναμφίβολα αυτή τη χρονιά. Η πρώτη είναι η Κάτια Δανδουλάκη που πρωταγωνιστεί στο comeback των «Πανθέων» ως η σκληρή Χρυσοστόμη.

Στο πλατό θα βρεθεί και η πληθωρική Σοφία Χατζηπαντέλη που μετά το GNTM πήρε θέση σε νέα κριτική επιτροπή αυτή του My Style Rocks.

Διαβάστε επίσης

https://znews.gr/tv-gossip/maria-bakodimou-poia-anagki-sas-kalyptete-na-kanete-bullying-se-enan-anthropo-pou-dilonei-adynamia/