Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δυστυχώς είμαι εξαρτημένος, ηλίθιος τελείως»
Πρωινές εκπομπές

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δυστυχώς είμαι εξαρτημένος, ηλίθιος τελείως»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δυστυχώς είμαι εξαρτημένος, ηλίθιος τελείως»

Όσα είπε για τα social media αλλά και το Milky Way

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και αναφέρθηκε στην «εξάρτησή» του από τα social media όσο και για το Milky Way.

Τον ηθοποιό τον απολαμβάνουμε και μέσα από τη σειρά, Το Ναυάγιο, σε έναν ρόλο που δεν μας έχει συνηθίσει όσα χρόνια κάνει τηλεόραση.

«Είμαι χαρούμενος γιατί είναι ένας ρόλος που περνάω καλά μαζί του, είναι το καταφύγιό μου.

Οι κακές συνεργασίες είναι το πιο δύσκολο από όλα. Δεν αντέχεται! Αν μου χαλάει κάποιος αυτό το όνειρο, βασανίζομαι πολύ. Περνάει καλά μέρα από το μυαλό μου να σταματήσω το επάγγελμα.

Οι συνθήκες είναι πια τόσο δύσκολες που έχω κουραστεί λίγο, θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να σταματήσω και να μη χρειαστεί να το ξανακάνω.

Μπαίνω και κοιτάω τα σχόλια στα social media. Είναι ένα από τα μεγάλα μου κουσούρια, θα ήθελα να μην το κάνω καθόλου. Είναι τόση η τοξικότητα, η ασχετοσύνη και αγραμματοσύνη που δέκα φορές πληγώνεσαι και δύο χαίρεσαι. Αλλά δυστυχώς είμαι εξαρτημένος, ηλίθιος τελείως. Πάντα τα κοιτάω ενώ δεν πρέπει.

Πολλές φορές αντιμετωπίζω επιθέσεις και άκυρα σχόλια. Από την άλλη χρησιμοποιώ την επωνυμία μου για να βοηθήσω για κάτι, όπως υιοθεσίες σκύλων».

Για την ερωτική σκηνή που θα έρθει στο Milky Way και πιθανόν αντιδράσεις τόνισε: «Είμαι σίγουρος ότι θα έχει αντιδράσεις. Θα δούμε μία ερωτική σκηνή, τέλος.

Αυτό θα έπρεπε να είναι το θέμα μας. Ερωτικές σκηνές έχουμε δει σε πάρα πολλά σίριαλ, μέχρι εκεί όμως.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ενοχλεί εάν είναι το ίδιου φύλου, εάν είναι διαφορετικού φύλου… Τι διαφορά έχει;

Είναι μια ερωτική σκηνή. Αν θέλουμε εμείς να είμαστε υποκριτές και να πιστεύουμε ότι αυτά δε γίνονται, οκ. Μην πάμε τώρα πια και σε γραφικότητες του στυλ να το κρατάνε για την πάρτι τους. Για μένα αυτά είναι γραφικότητες όλα».

Διαβάστε επίσης

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Είμαι και εγώ μέσα στους “φλώρους” και στις “λουλούδες”»