Γιάννης Αϊβάζης: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία του με τη Μαρία Κορινθίου – «Αυτό ήταν… Κάτι μαγικό!»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Αϊβάζης: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία του με τη Μαρία Κορινθίου – «Αυτό ήταν… Κάτι μαγικό!»

Γιάννης Αϊβάζης: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία του με τη Μαρία Κορινθίου – «Αυτό ήταν… Κάτι μαγικό!»

Ο ηθοποιός μίλησε για την πρώτη φορά που την είδε

Για τη γνωριμία του με τη Μαρία Κορινθίου, αλλά και το ενδεζόμενο να παρουσιάσουν μαζί μια εκπομπή στην τηλεόραση μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Μαμά-δες», την οποία θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που είδε την αγαπημένη του και γνωρίστηκαν, αλλά και στο πότε και πώς ξεκίνησε η σχέση τους.

«Μας πρότειναν με τη Μαρία να κάνουμε μαζί εκπομπή. Αν είναι όπως το θέλουμε, μας πρεσβεύει και μας ικανοποιεί – όχι να είναι απλά για να είναι – προφανώς και θα το σκεφτούμε και μπορεί να το κάνουμε», δήλωσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Με τη Μαρία γνωριστήκαμε στην Κύπρο. Εγώ έκανα το «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» του Αλέξανδρου Ρήγα. Κάναμε τις παραστάσεις και ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη παράσταση υπήρχε ένα κενό 1-1μιση ώρα. Με είχαν προσκαλέσει να δώσω ένα βραβείο στον Τόνυ Δημητρίου», πρόσθεσε και αποκάλυψε:

«Καθόταν η Μαρία σε ένα τραπέζι με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Χαιρετιόμαστε, αγκαλιαζόμαστε με τον Ιωσήφ και γυρίζει η Μαρία και μου λέει: γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία, τι κάνεις; Αυτό ήταν.

Ήταν κάτι ωραίο, μαγικό. Είχαμε και οι δύο σχέση τότε, οπότε γυρίζοντας στην Αθήνα υπήρξε αυτή η έλξη αλλά δεν έγινε τίποτα απολύτως, απλώς βγαίναμε. Μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε στο σπίτι από τα χιόνια σε ένα φαγητό που είχαμε κάνει. Είχαμε φροντίσει όμως να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας».

Τον λόγο πήρε μετά την προβολή του βίντεο ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος εκείνη την περίοδο συνεργαζόταν με τη Μαρία Κορινθίου και γνώριζε για τη γνωριμία ανάμεσά τους.

«Θα σας πω λεπτομέρειες. Τότε με τη Μαρία κάναμε το “Λούφα και Απαλλαγή”. Ήταν μόνη της, γιατί τα λέγαμε, είχαμε και τρεις μήνες γύρισμα. Ισχύει ότι πήγε στην Κύπρο, γνώρισε τον Γιάννη και γύρισε ενθουσιασμένη.

Αυτό με τα χιόνια δεν το θυμάμαι αλλά ισχύει ότι πολλές φορές στη «Λούφα» δεν κάναμε γύρισμα λόγω της χιονόπτωσης. Αλλά εγώ θυμάμαι ότι η Μαρία δεν είχε σχέση», τόνισε ο Κώστας Φραγκολιάς.