Γιάννης Αϊβάζης: «Συνέβη κάτι στο εξωτερικό και όχι άπλα ξεκαβάλησα, δεν ήθελα καν να βλέπω το καλάμι»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Αϊβάζης: «Συνέβη κάτι στο εξωτερικό και όχι άπλα ξεκαβάλησα, δεν ήθελα καν να βλέπω το καλάμι»

Γιάννης Αϊβάζης: «Συνέβη κάτι στο εξωτερικό και όχι άπλα ξεκαβάλησα, δεν ήθελα καν να βλέπω το καλάμι»

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα για τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, αλλά και την τηλεοπτική του παρουσία στο Asia Express.

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία το Ασία express. Κουραστικό, δύσκολο, άλλα είδατε μόλις 5% από όσα συνέβησαν. Σίγουρα μου έβγαλαν έναν άλλο χαρακτήρα στο παιχνίδι. Έγινε κάτι απαράδεκτο πίσω από τις κάμερες, κάτι που ηθικά δεν το δέχομαι. Μία συγγνώμη θα ήταν αρκετή ακόμα και τώρα από το συγκεκριμένο άτομα που το έκανε αυτό», είπε αρχικά

«Το “Παταγονία” στο MEGA ήταν από τις ωραίες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης. Μία παράγωγη πολύ ακριβή για την εποχή της. Δεν θα ξαναέκανα το Survival secret. Δυστυχώς δεν στηρίχθηκε μια ελληνική παραγωγή. Εκτεθήκανε πάρα πολύ στον τηλεθεατή», συμπλήρωσε σχετικά με τα ριάλιτι.

«Λείπω 4 χρόνια από την ελληνική μυθοπλασία. Δεν την σνομπάρω. Μεγαλώνοντας ψάχνουμε να βρούμε κάτι διαφορετικό, που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όταν ήμασταν μικρότεροι. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρουν πράγματα που θα μου δώσουν πολλά παραπάνω από τη μυθοπλασία. Έχω κάνει 3 ταινίες στο εξωτερικό. Η “Άβυσσος” ταξιδεύει και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία. Το καλοκαίρι ίσως να κάνω μία θεατρική περιοδεία» είπε.

«Αν υπάρξει άνθρωπος που θα πει ότι όταν ξαφνικά από την ανωνυμία έγινε περιζήτητος και δεν καβάλησε καλάμι, θα είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης. Συνέβη κάτι στο εξωτερικό και όχι άπλα ξεκαβάλησα, δεν ήθελα καν να βλέπω το καλάμι».

«Υπάρχει ζευγάρι που μέσα στα χρόνια να μην έχει έρθει σε σύγκρουση; Το θέμα είναι κατά πόσο κάνεις ένα βηματάκι πίσω από τον εγωισμό σου. Και οι δυο κάνουμε πίσω. Η σχέση μας είναι ειλικρινής. Μεγαλώνουμε μαζί. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τη ζωή ο ένας χωρίς τον άλλο.

Γενικά δεν δίνουμε δικαιώματα ο ένας στον άλλον να ζηλεύει.

Κάποια στιγμή σε εγκαίνια στην Κύπρο και ενώ ήμουν με τη Μαρία ήρθε μία κοπέλα και επιδεικτικά μπήκε μπροστά της για να με βλέπει. Εκεί είναι το νύχι, το δόντι που βγάζει κάθε γυναίκα.

Άλλη φορά σε εμπορικό κέντρο έσπρωχναν τη Μαρία για να μου μιλήσουν σε φάση να αισθάνεσαι πάρα πολύ άσχημα», αποκάλυψε σχετικά με την σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου.

«Η Ισμήνη έχει δύσκολη εφηβεία. Η Μαρία είναι πιο αυστηρή από έμενα στη μικρή. Μας έφερε αγόρι στο σπίτι η Ισμήνη. Αντέδρασα όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, “κόβοντας” από πάνω μέχρι κάτω. Λέω πολλές φορές το παιδί πρέπει να μάθει για να πάθει ή να μάθει για να προστατευτεί για να μην πάθει» ανέφερε για την κόρη του.