Γιάννης Μπέζος: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη μιλήσαμε μετά την αποφυλάκισή του»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Μπέζος: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη μιλήσαμε μετά την αποφυλάκισή του»

Γιάννης Μπέζος: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη μιλήσαμε μετά την αποφυλάκισή του»

Ο ηθοποιός σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα

Τον Γιάννη Μπέζο συνάντησε ο Γιώργος Λιάγκας σε μία συνέντευξη που τα είχε όλα.

Ο ηθοποιός μίλησε για την επιτυχημένη πορεία του σε θέατρο και τηλεόραση, για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, αλλά και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν είμαι αριστερός. Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ στη δημοκρατία και στην ελευθερία του λόγου, άρα και στην ευθύνη του λόγου. Ας πούμε κεντρώος» επεσήμανε ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε πως συναντήθηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του ενώ δήλωσε στενοχωρημένος με όσα έχουν συμβεί.

«Με στενοχωρεί πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά, άλλο αυτό και άλλα αυτά που δικάζονται αυτή τη στιγμή» σημείωσε.

Υπογράμμισε πως η εποχή επιτάσσει αλλαγές και ότι οι άνδρες θα πρέπει να σταματήσουν να καταπιέζουν τον εαυτό τους με αναχρονιστικά στερεότυπα.

«Οι άντρες καταπίεσαν τον εαυτό τους από στερεότυπα, από παλιές αντιλήψεις. Δεν αφήσαμε τον εαυτό μας ελεύθερο, γιατί η ελευθερία είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είμαστε αδρανείς και ταυτόχρονα πολύ νευρικοί και μας φταίνε όλα. Το πρόβλημα των αντρών είναι ότι καταπιέζουν πολύ τον εαυτό τους».