Γιάννης Μπέζος: «Πάντα υπήρχαν ηθοποιοί που δεν πληρωνόντουσαν»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Μπέζος: «Πάντα υπήρχαν ηθοποιοί που δεν πληρωνόντουσαν»

Γιάννης Μπέζος: «Πάντα υπήρχαν ηθοποιοί που δεν πληρωνόντουσαν»

Το σχόλιό του για την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και έδωσε τη δική του άποψη σχετικά με την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου.

Για την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου και την αμισθί εργασία ανέφερε: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ δωρεάν. Αλλά αυτό υπήρχε πάντα. Υπήρχαν άνθρωποι που δεν πληρωνόντουσαν, υπήρχαν άνθρωποι που είχαν μισθό και πάλι δεν πληρωνόντουσαν.

Το θέατρο έχει αυτά τα προβλήματα. Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί αυτό».

Και προσθέτει: «Οι φιλοδοξίες είναι θεμιτές. Όταν ξεκινάει ένα νέο παιδί θεωρεί ότι το θέατρο περιμένει αυτόν ή αυτήν και μετά ξεκινάνε οι δυσκολίες. Απλά πρέπει να ξέρουμε ότι δεν θα μείνουν όλοι στο τέλος.

Και όσοι πληρώνονται με αξιοπρεπή μισθό είναι ελάχιστοι».

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είχε κάνει μια ανάρτηση στο Facebook όπου αναζητούσε νέους σπουδαστές ή ηθοποιούς ηλικίας 25-70 αμισθί.

Η ανάρτησή του αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με τον ίδιο να δίνει τη δική του απάντηση σε όσα ειπώθηκαν.

«Να σας ενημερώσω εσάς που στάζει φαρμάκι το στόμα σας, ότι ούτε εγώ αλλά ούτε και κανένας από την ομάδα σκηνοθεσίας και παραγωγής θα πληρωθεί.

Δεν υποχρεώνουμε κανέναν να λάβει μέρος και είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή. Οπότε δεν καταλαβαίνω που είναι η ντροπή και που το λάθος», είχε αναφέρει ο Χρήστος Βασιλόπουλος.