Γιάννης Φλωρινιώτης: Η τελευταία του επιθυμία και τα αντικείμενα που θα μπουν μαζί του στο φέρετρο
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η τελευταία του επιθυμία και τα αντικείμενα που θα μπουν μαζί του στο φέρετρο

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η τελευταία του επιθυμία και τα αντικείμενα που θα μπουν μαζί του στο φέρετρο

Όσα είπε η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτ, στο «Πρωινό»

Συντετριμμένη και ιδιαίτερα συγκινημένη εμφανίστηκε η Αννούλα Φλωρινιώτη, η οποία μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, Γιάννη, ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες για την κηδεία του, η οποία θα τελεστεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την κόρη του αγαπημένου τραγουδιστή και performer, μέσα στο φέρετρο, έχει αποφασίστει να μπουν το αγαπημένο του μικρόφωνο, αλλά και ένα τετράδιο που είχε στα παιδικά του χρόνια και σημείωνε στίχους.

Γωγώ Γαρυφάλλου: «Μεγάλες κυρίες του τραγουδιού έλεγαν “δεν θέλουμε τον Φλωρινιώτη”»

«Θα τον θάψουμε με το άσπρο κοστούμι του. Δεν το πήγα καθαριστήριο γιατί ήθελα να έχει τη μυρωδιά του. Αλλά το ενίσχυσα με κάποια πράγματα που είχαν ξηλωθεί. Ό,τι μπορούσα.

Θα του βάλουμε στο φέρετρο το αγαπημένο του μικρόφωνο. Ήταν επιθυμία του. Το αγαπημένο του κομμάτι ήταν “Με το μικρόφωνο στο χέρι θα πεθάνω”. Θα το βάλουμε δίπλα του, όπως και ένα τετράδιο παλιό, που το είχα φυλάξει ενθύμιο.

«Έσπασε» η Μάχη Φλωρινιώτη: «Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν δύσκολα»

Το είχε όταν ήταν 15 χρονών, που έγραφε τους στίχους για να μάθει να τραγουδάει όταν ήταν παιδάκι. Το είχα βρει στην αποθήκη πριν δυο χρόνια.

Δεν έχουμε κανονίσει να μιλήσει κάποιος. Εγώ δεν έχω τη δύναμη, ούτε η οικογένειά μου. Θα το δούμε εκείνη τη στιγμή. Εγώ εύχομαι να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσω αύριο. Δίπλα από το φέρετρο του μπαμπά μου θα βάλω κάποιες ανθοστήλες που είχα φτιάξει εγώ για τον γάμο μου. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό» δήλωσε μεταξύ άλλων η Άννα Φλωρινιώτη.

«Ποτέ δεν θα ‘μαι έτοιμη για αυτή τη μέρα. Από μικρό παιδί φοβόμουν μη ζήσω αυτή τη στιγμή και δυστυχώς ήρθε. Εγώ από τη μεριά μου θεωρώ ότι έκανα ό,τι μπορούσα και ονειρευόμουν για τον μπαμπά μου, για να τον αποχαιρετήσω την τελευταία του ημέρα. Δεν θα τον ξαναδώ, είναι πολύ δύσκολες στιγμές», τόνισε μεταξύ άλλων στο «Πρωινό».

«Νιώθω ότι, αν με βλέπει, θα χαίρεται που θα φύγει όπως του αξίζει», πρόσθεσε.

«Τον σκέφτομαι , μου έρχονται φλασιές από καταστάσεις της καθημερινότητας συνέχεια. Είναι συνέχεια στο μυαλό μου. Η πιο έντονη εικόνα είναι μία ημέρα πριν “φύγει”, που του έκανα πλάκα στο νοσοκομείο και γελάγαμε. Του άλλαξαν δωμάτιο και του λέω: “τι έγινε, μπαμπά, μάζεψαν υπογραφές για να σε διώξουν;”, όχι λέει “εμένα με αγαπάνε οι διπλανοί μου”» , τόνισε η Άννα Φλωρινιώτη.

Η Αννούλα θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της έχει σταθεί σε αυτή τη δύσκολη προσωπική στιγμή, παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει 8 μήνες.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρώην σχέση μου. Έτυχε και όταν έφυγε ο μπαμπάς από τη ζωή, ήμασταν οι δυο μας από πάνω του. Μου λέει “έλα να πάμε μία βόλτα, να πάρεις λίγο αέρα”. Και μόλις βγήκαμε, μπήκε η νοσοκόμα στο δωμάτιο και μας λέει “δεν τα κατάφερε”», είπε με δάκρυα στα μάτια.