Γιάννης Καλλιάνος: Στο στόχαστρο των αρχών ο 17χρονος – «Ίσως μας παρακολουθούσε»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Καλλιάνος: Στο στόχαστρο των αρχών ο 17χρονος – «Ίσως μας παρακολουθούσε»

Γιάννης Καλλιάνος: Στο στόχαστρο των αρχών ο 17χρονος – «Ίσως μας παρακολουθούσε»

Όσα είπε στην εκπομπή, Mega Σαββατοκύριακο

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Γιάννης Καλλιάνος πριν από περίπου δύο μέρες, με το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες στο σπίτι του να είναι ανατριχιαστικές.

Ο νεαρός διαρρήκτης κατάφερε να μπει στο σπίτι του μετεωρολόγου στη Βούλα και να πάρει όσα περισσότερα αντικείμενα μπορούσαν.

Όπως φαίνεται, πρόκειται για σεσημασμένο ανήλικο, ηλικίας 17 ετών και οι αρχές είναι πολύ κοντά στη σύλληψή του.

«Μπορεί να ήξερε ότι δεν ήταν κανείς στο σπίτι, γιατί συνήθως ή τις περισσότερες φορές δεν είναι κανείς στο σπίτι εκείνη την ώρα. Ενδεχομένως να παρακολουθούσε.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ είναι μια σπείρα που έχει απασχολήσει τα νότια προάστια, κυρίως τις περιοχές της Γλυφάδας και της Βούλας.

Γύρισε η γυναίκα μου στις 10 παρά και είδε ανάστατα τα συρτάρια. Αυτός μπήκε από το μπαλκόνι, έσπασε με κατσαβίδι ή άλλο εργαλείο το τζάμι, αν και είναι ισχυρό, και άνοιξε μία τρύπα στη γωνία του τζαμιού.

Είναι παλιό το σπίτι, τριώροφο, κανείς δεν είδε τίποτα και μου κάνει εντύπωση γιατί είναι μια ιδιαίτερα φυλασσόμενη περιοχή.

Ήταν βομβαρδισμένο τοπίο. Δεν τον απασχόλησε να πάρει ηλεκτρονικές συσκευές, μόνο κοσμήματα, ρολόγια, χρυσαφικά.

Μπήκε καταδρομικά στο σπίτι, με έρπειν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που έκλαιγε η γυναίκα μου τόσο έντονα που δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήθελε να μου πει.

Είναι ένας ψυχολογικός βιασμός».

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Καλλιάνος: Έπεσε θύμα διάρρηξης – Σοκαριστικό βίντεο μέσα από το σπίτι του