Γιάννης Πουλόπουλος: «Αν μου έλεγες στην εκπομπή δημόσια “άντε κουκλίτσα μου”, θα είχα παραιτηθεί»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Πουλόπουλος: «Αν μου έλεγες στην εκπομπή δημόσια “άντε κουκλίτσα μου”, θα είχα παραιτηθεί»

Γιάννης Πουλόπουλος: «Αν μου έλεγες στην εκπομπή δημόσια “άντε κουκλίτσα μου”, θα είχα παραιτηθεί»

Ο δημοσιογράφος αντέδρασε στην ατάκα που ακούστηκε στους «Ράδιο Αρβύλα»

Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε στους «Ράδιο Αρβύλα» την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να ανέβει στα τρακτέρ κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους αγρότες.

«Άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media, όπως και την αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου στη εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο στην αρχή και είπε: «Δεν νομίζω ότι ακούστηκε κάπως. Το “άντε κουκλίτσα μου” θα το έλεγα και για τον Γρηγόρη. Είναι έκφραση. Δεν θεωρώ ότι ο Αντώνης Κανάκης ήθελε να προσβάλει ή ότι ήταν σεξιστικό. Αν το έλεγα για τον Γρηγόρη, θα χτυπούσε το ίδιο;».

«Αν το έλεγες σε εμένα, θα είχα φύγει και δεν ξέρω τι θα σου είχα κάνει. Αν μου έλεγες στην εκπομπή δημόσια άντε κουκλίτσα μου, όχι απλά θα είχα φύγει αλλά θα είχα παραιτηθεί. Παιδιά αλήθεια να πεις άντε κουκλίτσα μου σε ομοφυλόφιλο άντρα; Αν ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός ήταν διαφορετικός, μπορεί να σε ενοχλούσε. Μην μου πείτε ότι κάποιος έχει τη μύγα και μυγιάζεται. Θα στράβωνα πάρα πολύ» απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Παιδιά το “άσε μας κουκλίτσα μου” δεν είναι μία έκφραση; Και ο Μουτσινάς δεν το έλεγε πολλές φορές» συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτό το πράγμα. Εγώ τον Αντώνη, όπως ξέρετε, όχι απλά τον αγαπώ, αλλά είμαι κι ο άνθρωπος που έχω επικοινωνία μαζί του. Εγώ ενοχλήθηκα για αυτό γιατί αισθάνομαι πραγματικά ότι δεν το εννοεί. Σε όλα τα βίντεο που κάνει, ξέρω ότι δεν είναι ομοφοβικός. Το υπογραμμίζω» ξεκαθάρισε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Καινούργιου: Τα πρώτα της λόγια μετά την αδιαθεσία της – «Όταν το σώμα μας προειδοποιεί για κάτι…»