Γιάννης Στάνκογλου: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένος και δεν θα μπορούσε να με…»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Στάνκογλου: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένος και δεν θα μπορούσε να με…»

Γιάννης Στάνκογλου: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένος και δεν θα μπορούσε να με…»

Ο ηθοποιός μίλησε για τους εφηβικούς έρωτες, το διαζύγιο, τα παιδιά του...

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στο Mega Καλημέρα και τον Θανάση Πάτρα, για τους εφηβικούς έρωτες, το διαζύγιο, την αδυναμία στα παιδιά του και τις ”τρέλες” του παρελθόντος.

Για την παιδική του ηλικία και σε έναν από τους λόγους που έγινε ηθοποιός, ανέφερε:

«Ήθελα να γίνω τενίστας όταν ήμουν μικρός, έπαιζα με τον τοίχο. Αλλά όχι μόνο αυτό έκανα και σπικαλ, νομίζω ένας από τους λόγους που έγινα ηθοποιός ήταν γιατί ότι παιχνίδι και να έκανα, έκανα αναμετάδοση. Η Γεωπονική προέκυψε από εκεί που μεγάλωσα, στον Περισσό. Είχαμε μια αυλίτσα και ότι φύτευα, πάντα φρόντιζα την αυλή. Ήθελα να γίνω πολλά επαγγέλματα, ότι είχε να κάνει με κόσμο».

Για τους εφηβικούς έρωτες, είπε:

«Έτρωγα χυλόπιτες από μια συμμαθήτρια μου, για δύο χρόνια. Όταν τα φτιάξαμε της έκανα καψόνια, βαρέθηκε κάποια στιγμή και έφυγε. Την άλλη χρονιά ήρθε με άλλη εμφάνιση και την ξανά ερωτεύτηκα, έφτασα στο σημείο να την ζωγραφίζω…».

Αναφέρθηκε στο διαζύγιο του και την απόφαση να μην το δημοσιοποιήσει:

«Δεν μίλησα δημόσια για το διαζύγιο μου, δεν ήθελα να με κρεμάσουν στα μανταλάκια και να το βλέπουν τα παιδιά μου».

Μίλησε ακόμα για την αδυναμία του στα παιδιά του, και τις τρέλες του παρελθόντος:

«Τα παιδιά μου, μου δίνουν μεγάλη χαρά με αναζωογονούν με τη νεότητα τους. Έχω ζητήσει να φύγω από γύρισμα για να πάω να δω την κόρη μου σε μια παράσταση της».

«Έχω κάνει στο παρελθόν πολλές τρέλες, έχω ταξιδέψει να πάω να δω το κορίτσι μου στην Θεσσαλονίκη και την βρήκα σε καφέ με άλλον να αγκαλιάζεται και να φιλιέται. Γύρισα πίσω και κοιμόμουν έξω απο τα τρένα στο ΟΣΕ σε sleeping bag.  Αν ήθελα να κάνω το γύρο του κόσμου σε 80 μέρες θα έπαιρνα τον Τάσο Νούσια. Τον Βασίλη Μπισμπίκη δεν θα τον έπαιρνα γιατί ειναι ερωτευμένος, δεν θα μπορούσε να με ακολουθήσει σε ταξίδι στο γύρο του κόσμου».

Δείτε όλη τη συνέντευξη: