Γιάννης Στάνκογλου: «Το κουτσομπολιό με εκνευρίζει πάρα πολύ. Το να κατινιάσεις για…»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Στάνκογλου: «Το κουτσομπολιό με εκνευρίζει πάρα πολύ. Το να κατινιάσεις για…»

Γιάννης Στάνκογλου: «Το κουτσομπολιό με εκνευρίζει πάρα πολύ. Το να κατινιάσεις για…»

Όσα είπε για τον ρόλο του Ιπποκράτη στη σειρά, Το Ναυάγιο

Απόσπασμα από την συνέντευξή του Γιάννη Στάνκογλου στην Έφη Αλεβίζου και το in.gr πρόβαλλε η εκπομπή Mega Καλημέρα.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον σκοτεινό ρόλο του Ιπποκράτη και όλα τα τεχνάσματα που χρησιμοποιεί για να κρατά οχυρωμένη δίπλα του την Ειρήνη.

«Σκοτεινή μου πράξη, τι εννοείτε; Τι ξέρετε εσείς για μένα; Εικάζετε; Λάθος κάνετε. Δεν πρέπει να εικάζετε. Δεν έχω κάνει σκοτεινά πράγματα. Την Ειρήνη την έσωσα από το ναυάγιο όχι γιατί την είδα. Θα έσωσα οποιοδήποτε σε εκείνο το ναυάγιο. Απλώς έτυχε ένας από τους ναυαγούς να είναι η Ειρήνη, που όταν την κοίταξα στα μάτια και όταν την επανέφερα στη ζωή είδα ένα φως. Μια λάμψη μες στα μάτια της που εμένα μου αρέσει πολύ. Το αναζητάω το φως, ναι. Γιατί μου έχει λείψει ίσως από τη μητέρα μου».

Τι τον εκνευρίζει περισσότερο τον Γιάννη Στάνκογλου;

«Το δήθεν με απωθεί πολύ. Το δήθεν, το να προσπαθείς να δείξεις κάτι άλλο από αυτό το οποίο είσαι. Το κουτσομπολιό με εκνευρίζει φοβερά, πάρα πολύ. Το να πας να σχολιάσεις κάτι το οποίο μπορεί να είναι μακριά από σένα. Αυτό με τσατίζει πάρα πολύ, με εκνευρίζει. Και για οποιοδήποτε θέμα, ό,τι και να είναι αυτό το θέμα. Το να κάτσεις να κατινιάσεις για κάτι το οποίο δεν κάνεις εσύ. Εντάξει, και τι έγινε, εσύ δεν το κάνεις, ο άλλος μπορεί να το κάνει. Τι πρόβλημα έχεις εσύ, δεν κατάλαβα. Η βλακεία με απωθεί. Ανίκητη, όμως. Ανίκητη, πάντα. Τον ναρκισσισμό δεν μπορώ, τον πολύ έντονο ναρκισσισμό».

Διαβάστε επίσης

Κολωνός – Πρωτογεράκη: «Η μητέρα της 12χρονης μου πέταξε ένα μπουκάλι με νερό ενώ η αδελφή της με απείλησε»