Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Κατά 90% τα πρωινά μου είναι μαύρα…»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Κατά 90% τα πρωινά μου είναι μαύρα…»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Κατά 90% τα πρωινά μου είναι μαύρα…»

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για όλα στη Δανάη Μπάρκα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε για τη σκηνοθεσία και την παραγωγή, την Κατερίνα Γερονικολού, τις δηλώσεις του για την Βάσω Λασκαράκη και την κόρη του.

Αναφερόμενος στην ενασχόληση του με τη σκηνοθεσία και την παραγωγή, τόνισε: «Βλέπω πράγματα που πριν ως απλός ηθοποιός έλεγα, ”έλα μωρέ γιατί δεν κάνει αυτό;”. Τώρα το ξανασκέφτομαι και δικαιολογώ τον λόγο. Μέσα μου βέβαια κέρδισε ο σκηνοθέτης. Δεν το σκέφτηκα για να δώσω τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κατερίνα Γερονικολού. Η Κατερίνα ξέρει την ταινία από την γέννηση της ιδέας. Το άξιζε ήταν η κατάλληλη για το ρόλο, δεν πήρε το ρόλο…».

Για τις δηλώσεις που έκανε για τη Βάσω Λασκαράκη, σχολίασε: «Δεν υπάρχει λόγος να μην απαντήσω στους δημοσιογράφους για την Βάσω Λασκαράκη. Είναι ανάλογα την στιγμή που θα με πετύχεις. Το χιούμορ με βοηθάει πολύ να αντέξω πράγματα στη ζωή μου».

«Αυτοσαρκάζομαι συχνά στη ζωή μου. Κατα 90% τα πρωινά μου είναι μαύρα. Στα όρια μου με φέρνει η κούραση και η αϋπνία. Μπορεί να ξεφύγω, να μην μπορώ να διαχειριστώ καταστάσεις. Αν ξεσπάσω θα είναι μεγάλο το μπαμ».

Για την κόρη του και την εικόνα που έχει για τη νέα γενιά, είπε:

«Όλα τα μικρά παιδιά έχουν μεγαλώσει με τις νέες δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τέλευταία. Η νέα γενιά έχει άλλα ακούσματα, έχουν μεγαλώσει διαφορετικά από εμάς. Τώρα έχω αρχίσει και βλέπω τις διαφορές. Η κόρη μου δεν μου έχει κάνει ερώτηση ποτέ για τις ”διαφορετικές” εικόνες στο σχολείο, δεν είναι τέτοιο παιδί».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: