Γιάννης Βασιλώττος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητιέται, θα ήταν περίεργο να έχω σχέση με έναν άνδρα;»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Βασιλώττος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητιέται, θα ήταν περίεργο να έχω σχέση με έναν άνδρα;»

Γιάννης Βασιλώττος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητιέται, θα ήταν περίεργο να έχω σχέση με έναν άνδρα;»

Απασφάλισε ο ηθοποιός

Ο Γιάννης Βασιλώττος μίλησε στο Breakfast@Star και ξέσπασε για τους παίκτες reality στον χώρο της υποκριτικής, τις απολαβές στα σήριαλ, αλλά και την τηλεθέαση του «Παράδεισου των κυριών».

«Αποφασίσαμε να κάνουμε θέατρο με τους δικούς μας όρους. Έχουμε υπάρξει σε συνθήκες που δεν μας έκανα. Δεν είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, αλλά από ότι έχω δει, ο καθένας μπορεί να κάνει παράσταση, να ανοίξει μια δραματική σχολή, μπορεί να διδάξει… Οπότε λίγο το ένα, λίγο το άλλο, έφτασε η ελληνική καλλιτεχνική σκηνή να είναι σε αυτό το επίπεδο που είναι. Αν εγώ ήμουν μαθηματική διάνοια και δεν είχα σπουδάσει κάτι, ναι γιατί όχι να δουλέψω για τη NASA.

Εμένα αυτό που με πειράζει είναι ότι ο κόσμος πάει να δει κάτι κι ας είναι άθλιο, απλώς επειδή αυτός που το κάνει, ήταν στο Survivor. Αυτά τα ΜΜΕ τα έχουν καταστρέψει όλα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Για τον «Παράδεισο»: «Είναι μια δουλειά που χαίρομαι που την έκανα και που συνεχίζω να την κάνω. Καλώς ή κακώς η τηλεόραση μπορεί να μας δώσει τα λεφτά που χρειαζομαστε για να ζήσουμε. Και μην φανταστείς ότι έχω μια βίλα που κοστίζει 1 εκατ. Μην το ανοίξω κι αυτό το θέμα. Γιατί σε βλέπουν άνθρωποι στον δρόμο και νομίζουν ότι επειδή παίζεις στην τηλεόραση, δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά σου».

Για την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης απάντησε: «Αυτό πρέπει να απασχολεί τους σεναριογράφους. Όσο ξέρω ότι κάνω τη δουλειά μου καλά, δεν πάει να έχει και 1%, δεν φταίω εγώ».

Για τις δηλώσεις του σχετικα με τους άνδρες: «Μία σχέση με έναν άνδρα δεν σημαίνει ότι μπορεί να είναι μόνο ερωτική. Αντί να λέω ότι ένας άνδρας είναι πολύ, πολύ, πολύ κολλητός μου, λέω έχουμε σχέση. Ο καθένας παίρνει, κόβει – ράβει, δεν με νοιάζει και δεν καταλαβαίνω γιατί συζητιέται, θα ήταν περίεργο να έχω σχέση με έναν άνδρα;».

Διαβάστε ακόμα

Γιάννης Βασιλώττος: «Έχω σχέσεις με άντρες που είναι σχεδόν ερωτικές»