Γιάννης Βογιατζής: «Δυο φορές έχω μπει φυλακή, γιατί δεν είχα να πληρώσω»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Βογιατζής: «Δυο φορές έχω μπει φυλακή, γιατί δεν είχα να πληρώσω»

Γιάννης Βογιατζής: «Δυο φορές έχω μπει φυλακή, γιατί δεν είχα να πληρώσω»

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή στο «Mega Καλημέρα»

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βογιατζής στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κάνοντας μία αναδρομή στη λαμπερή καριέρα του.

«Τραγουδάω από τότε που γεννήθηκα. Ετοιμαζόμουν να μπω στη σχολή”Ευελπίδων”, αλλά με πρόλαβε το τραγούδι. Σταμάτησα να τραγουδάω, γιατί θεωρώ υπερβολή να περνάνε τα χρόνια και να βάφεις τα μαλλιά σου μαύρα για να φαίνεσαι νεότερος».

«Έχω υπάρξει υποστηρικτικός με τα νέα παιδιά , ο Γερολυμάτος ήταν ένα παιδί που είδα και είπα ωραίος τραγουδιστής και διατηρείται και μέχρι σήμερα. Ο Τόλης βοσκόπουλο τότε γέμιζε στάδια. Θα στενοχωρηθώ αν πεθάνω και βγάζουν τα τραγούδια μου με την φωνή άλλου. Δεν δέχομαι να τραγουδάνε τα τραγούδια του πεθαμένου» είπε σε άλλο σημείο.

Ανάμεσα στα όσα εξομολογήθηκε ο Γιάννης Βογιατζής ήταν ότι έχει μπει φυλακή δύο φορές και μάλιστα μία εξ αυτών η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε τηλέφωνο για να τον αφήσουν ελεύθερο.

«Δυο φορές έχω μπει φυλακή, γιατί δεν είχα να πληρώσω και με συνέλαβαν μια μέρα πριν την πρεμιέρα μου. Μόλις με είδαν οι υπάλληλοι στην φυλακή, μου είπαν “κύριε Βογιατζή εσείς τι κάνετε εδώ;”».

«Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν αντράκι και τότε πήρε τηλέφωνο και είπε βγάλτε τον Βογιατζή από την φυλακή. Όταν βγήκα από την φυλακή και γύρισα σπίτι μου έκλαψα» είπε χαρακτηριστικά.