Γιάννης Χατζηγεωργίου για Άννα Μαρία Βέλλη: «Με βάζει σε υποψίες που δεν πηγαίνει στις Αρχές»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Χατζηγεωργίου για Άννα Μαρία Βέλλη: «Με βάζει σε υποψίες που δεν πηγαίνει στις Αρχές»

Γιάννης Χατζηγεωργίου για Άννα Μαρία Βέλλη: «Με βάζει σε υποψίες που δεν πηγαίνει στις Αρχές»

Ο ηθοποιός μίλησε για το θέμα ανάμεσα στον Άρη Μακρή και την Άννα Μαρία Βέλλη και σχολίασε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

O Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού για την υπόθεση της YouTuber Άννας Μαρίας Βέλλη και του Άρη Μάκρη, ενώ σχολίασε και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, «Ζάρι», της Μαρίνας Σάττι.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Άννα Μαρίας Βέλλη και Άρη Μακρή, είπε:

«Δεν ξέρω τι ισχύει, δεν είμαι σίγουρος. Πάντα σε μια σχέση ευθύνονται και οι δύο. Είτε γιατί ο ένας δεν δίνει την κατάλληλη αξία στον εαυτό του και συνεχίζει με έναν άνθρωπο που μπορεί να του κάνει κακό, είτε γιατί ο άλλος έχει κάποια θέματα που δεν έχει λύσει με κάποιον ειδικό. Μπορεί να είναι ένα μεγάλο ψέμα όλο αυτό που ζει ο Άρης Μακρής και αυτή τη στιγμή να αισθάνεται άσχημα για όλα αυτά. Εμένα με βάζει σε υποψίες που η Άννα Μαρία Βέλλη δεν πηγαίνει στις αρχές για να καταγγείλει αν είναι τόσο επιβαρυμένη από όλα αυτά».

Για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, σχολίασε:

«Η Eurovision κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη. Το κομμάτι μας σαν κομμάτι είναι μια… τραγωδία αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Δεν μπορώ να το κρύψω θεωρώ ότι είναι ένα απαίσιο κομμάτι αλλά πολύ έξυπνο. Δεν θα μας φέρει την πρωτιά δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν λειτουργεί έτσι η Eurovision ακόμα και υπέροχο να είναι δεν θα φέρει την πρωτιά γιατί έχει να κάνει με πολλούς συντελεστές. Θεωρώ οτι το κομμάτι που στείλαμε είναι ένα πάρα πολύ έξυπνο κομμάτι αλλά δεν παύει να είναι για εμένα ένα απαίσιο κομμάτι».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Σοκαρισμένη η σύντροφός του μετά τη ληστεία στο σπίτι τους – «Σαν βιασμός»