Γιάννης Ζουγανέλης: «Αυτά είναι τα αίσχη της σύγχρονης κοινωνίας»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Ζουγανέλης: «Αυτά είναι τα αίσχη της σύγχρονης κοινωνίας»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Αυτά είναι τα αίσχη της σύγχρονης κοινωνίας»

Όσα είπε για τη συναυλία που συμμετείχε για χάρη του «Άλλου ανθρώπου»

«Με κάλεσε μια επιτροπή καλλιτεχνών για να συμμετέχω στη συναυλία που διοργάνωνε», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης για το θέμα της Κοινωνικής κουζίνας του «Άλλου ανθρώπου» και συνέχισε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» για τον Κώστα Πολυχρονόπουλο.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι συμμετείχε στη συναυλία του «Άλλου Ανθρώπου», με σκοπό να βοηθήσει να δημιουργηθεί το «Σπίτι των ονείρων», για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

«Με κάλεσε μία επιτροπή καλλιτεχνών για να συμμετέχω στη συναυλία που διοργάνωνε. Οι πιο ουσιαστικοί καλλιτέχνες συμμετέχουν πολλές φορές, δηλώνοντας την αλληλεγγύη τους και με την παρουσία τους και με το υστέρημα και το περίσσευμά τους. Δεν μίλησα με τον ίδιο, αλλά σε κάθε τέτοιο σκοπό που μας καλούν και μπορούμε, πηγαίνουμε. Είναι τραγικό που δεν έγινε αυτό το σπίτι.

Δεν ξέρω πραγματικά πώς είναι δυνατόν. Αυτό έγινε σε μια συναυλία το 2021, διαδικτυακά. Το κάναμε όλοι με τα χαράς και για το σπίτι των ονείρων και για να διασκεδάσουμε τον κόσμο που ήταν κλεισμένος στο σπίτι. Κι εμείς πήραμε τη χαρά, ότι μέσα από αυτήν την προσφορά,  θα μαζευτούν και χρήματα για να φτιαχτεί αυτό που προπαγανδίστηκε τότε. Αυτά είναι τα αίσχη της σύγχρονης κοινωνίας, τα οποία δεν προωθούν τη φύση μας», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Και ποιος δεν στεναχωρήθηκε με αυτό που έγινε. Το άλλο που θέλω να πω είναι ότι εγώ θα συμβούλευα τους ανθρώπους που πραγματικά συμπαραστέκονται σε αναξιοπαθούντες, να μην απογοητευτούν από αυτό. Η προσφορά έγινε, αν κάποιοι την εκμεταλλεύτηκαν, είναι άξιοι της μοίρας τους», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Διαβάστε ακόμα

Κωνσταντίνος Δρούλιας: «Για δύο χρόνια κατέθετα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του “Άλλου ανθρώπου”»