Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ποιοι Survivors είναι καλεσμένοι στον γάμο τους;
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ποιοι Survivors είναι καλεσμένοι στον γάμο τους;

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ποιοι Survivors είναι καλεσμένοι στον γάμο τους;

Ποιους έχει καλέσει το ζευγάρι από το reality επιβίωσης;

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση και στη συνέχεια θα παραθέσουν ένα μεγάλο πάρτι για τους καλεσμένους τους.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ενώ στη συνέχεια, άπαντες θα μεταφερθούν σε γνωστό χώρο στο κέντρο της Αθήνας, για τη δεξίωση του γάμου.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού θα υπάρχουν και αρκετοί πρώην συμπαίκτες του Γιώργου Αγγελόπουλου από το Survivor.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time και της Μάρτζυ Λαζάρου, στον γάμο, έχουν προσκληθει ο Μπο, η Στέλλα Χαμπέρη, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ελένη Δάρρα.

Το νυφικό μακιγιάζ της Δήμητρας Βαμβακούση

Η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τόσο για το νυφικό μακιγιάζ, όσο και για το αν θα τηρήσουν την παράδοση με τον Ντάνο, να μην ειδωθούν πριν από τον γάμο.
«Σίγουρα θέλω να υπάρχει μία φυσικότητα. Δεν θέλω να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά μου γιατί είναι μία ημέρα απόλυτης ειλικρίνιας. Δίνεις όρκο μπροστά σε Θεό και ανθρώπους και για εμένα είναι πάρα πολύ σοβαρό και σημαντικό. Δεν έχω άγχος, αλλά δεν το έχω ξανακάνει αυτό και ούτε έχω σκοπό να το ξανακάνω. Ανυπομονώ. Ελπίζω όλα να πάνε κατ’ ευχήν εκείνη την ημέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Εμείς σκοπεύουμε πριν τον γάμο να κοινωνήσουμε, οπότε αυτό αναιρεί το γεγονός ότι δεν θα τον δω πριν από τον γάμο», ξεκαθάρισε.

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους