Γιώργος Αγγελόπουλος: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό μακιγιάζ της Δήμητρας Βαμβακούση
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Αγγελόπουλος: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό μακιγιάζ της Δήμητρας Βαμβακούση

Γιώργος Αγγελόπουλος: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό μακιγιάζ της Δήμητρας Βαμβακούση

Ο Φρέντυ Καλομπράτσος θα αναλάβει να βάψει τη νύφη

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση και ο make up artist, Φρέντυ Καλομπράτσος, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρεις του μακιγιάζ που έχει επιλέξει η νύφη, στην εκπομπή «Γεια σου».

«Συναντηθήκαμε την προηγούμενη Κυριακή με τη Δήμητρα. Εγώ είμαι τώρα στη Βενετία, το δοκιμαστικό θα γίνει Τρίτη ή Τετάρτη. Συναντηθήκαμε για να γνωρίσω τη Δήμητρα και τον Γιώργο. Του πρότεινα και του Ντάνου να βάλει λίγη πούδρα, αλλά δεν τον είδα να θέλει», είπε αρχικά ο Φρέντυ Καλομπράτσος.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι πραγματικά ένα υπέροχο ζευγάρι, εγώ τον Γιώργο δεν τον ήξερα, τη Δήμητρα την είχα πετύχει. Τόσο χαμηλών τόνων και ορισμένες στιγμές παραήταν. Ήθος, ευγένεια και οι δύο μαζί είχαν μία συναίνεση. Τα έχουν βρει πολύ ωραία και αυτό για εμένα είναι πολύ σημαντικό, γιατί η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας. Μιλούν ο ένας στον άλλον και νιώθεις την αγάπη», πρόσθεσε.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πρόβα κοστουμιού πριν από τον γάμο

Αναφορικά με το μακιγιάζ, αποκάλυψε: «Εκεί υπάρχει ένα πρόβλημα. Η Δήμητρα είναι πολύ ωραίο κορίτσι, έχει ένα καταπληκτικό δέρμα, τα χαρακτηριστικά της είναι υπέροχα που σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, αλλά κι αν κάνεις πρέπει να είναι τόσο ωραία επίσης που να μην υπάρχει και σύγκριση.  Εγώ αυτό που θα κάνω στη Δήμητρα, είναι να κρατήσω μέσα στο μακιγιάζ αυτό το αριστοκρατικό, ωραίο πρόσωπο. Σαφώς θα είναι βαμμένη, αλλά να έχει τη δική της ομορφιά. Θα είναι όλα τονισμένα, αλλά να βγει αυτό που υπάρχει ήδη. Το σημαντικό για τη νύφη είναι το λαμπερό δέρμα. Θέλω να ωραιοποιώ και όχι να μεταμορφώνω».

Η εκκλησία που επέλεξε το ζευγάρι

Ο Ντάνος και η Δήμητρα έχουν επιλέξει τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και το «Γεια σου» βρέθηκε. Τα σκαλιά θα έχουν ανθοστολιστεί και θα τα ανέβει η νύφη για να συναντήσει τον αγαπημένο της, στο τέλος τους.
Ο Ανδρέας Καραγιάννης από το ekklisiaonline, αποκάλυψε: «Είναι δύο άνθρωποι που έχουν ζήσει το θαύμα του Τιμίου Σταυρού. Δύο πνευματικά παιδιά που έχουν ζήσει ξεχωριστά το θαύμα με θέμα υγείας. Γνωρίστηκαν εδώ. Ο παππάς θα είναι πάτερ Δημήτριος που θα τους παντρέψει και η κόρη του θα είναι η μία κουμπάρα. Στη συνέχεια θα υπάρξει μια εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του ναού και μετά η εκδήλωση που αναφέρεται η πρόσκληση. Ο ίδιος ο σταυρός τους έβγαλε την ημερομηνία.
Η απόφαση του γάμου πάρθηκε στην Κρήτη, όπου το ζευγάρι πήρε την ευχή του παπαΔημήτρη».