Γιώργος Καράβας: «Η κόρη μου μού ψήνει το ψάρι στα χείλη»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Καράβας: «Η κόρη μου μού ψήνει το ψάρι στα χείλη»

Γιώργος Καράβας: «Η κόρη μου μού ψήνει το ψάρι στα χείλη»

Όσα είπε για την οικογένειά του, την τηλεόραση, τη δήλωση που έφερε αντιδράσεις

Ο Γιώργος Καράβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τις καλοκαιρινές διακοπές και τον ίδιο να δηλώνει ότι αγάπησε από πέρσι την Κύθνο και έχει πάει ήδη 5 φορές.

«Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου, έχω θέσει στόχους και δουλεύω προς αυτούς και είναι μια περίοδος περισυλλογής. Κοιτάζω κάποια στοιχεία του παρελθόντος και προσπαθώ να βελτιωθώ. Είναι δύσκολη η “κουβέντα” με τον εαυτό σου. Υπάρχει η περίοδος του φωτός και αυτή της περισυλλογής.

Η τελευταία μεγάλη στιγμή της πορείας μου ήταν το 2011 που ως διά μαγείας είχα απεμπλακεί από πολλά πράγματα και άνοιξαν πολλές πόρτες.

Δεν πιστεύω πολύ στην τύχη, πιστεύω στη δουλειά και στους στόχους» ανέφερε.

«Στη ζωή μου δεν μου έχει χαριστεί τίποτα. Προέρχομαι από μια οικογένεια με πολλή αγάπη, από τη μεσαία τάξη και οι γονείς μας μάς παρείχαν όλα τα εφόδια. Μέσα σε όλη αυτή την αστερόσκονη υπάρχει πολύς αγώνας και πολύς πόνος. Υπήρξαν στιγμές που αμφέβαλα για τον εαυτό μου, που χρειαζόμουν τη βοήθεια και άλλων. Έχουμε φτάσει στο σήμερα που νιώθω πολύ υπερήφανος για όσα καταφέρει αλλά το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η δημιουργία της οικογένειάς μου. Είναι ο πυρήνας μου» είπε.

Για τη δήλωσή του στο Night Out που τόσο πολύ σχολιάστηκε είπε:

«Αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, όποια πόρτα και να σου ανοιχτεί δεν θα καταφέρεις τίποτα. Η αλήθεια είναι κάτι που όσο απλή κι αν είναι, αν κάποιος την εκφράσει, πρέπει να έχεις απέναντί σου ανοιχτά αυτιά.

Εγώ δεν είπα ότι μπορώ να κάνω εκπομπή. Είπα ότι πιστεύω στον εαυτό μου και οτιδήποτε μου δοθεί θα βάλω το 100%. Αυτό απέχει χιλιόμετρα από το ότι είμαι ο καλύτερος που ειπώθηκε».

«Βλέποντας τα παιδιά μου, την οικογένειά μου πάντα το πρόσημο είναι θετικό» ανέφερε για το αν αμφέβαλε για τον εαυτό του.

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε και για τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρού και πώς έγινε η γνωριμία τους.

«Αυτό που έκανα ως άντρας απέναντι σε μια γυναίκα που θέλησα να γνωρίσω είναι να κάνω μια προσέγγιση με την αλήθεια μου. Δεν ήθελα να ζητήσω το τηλέφωνο οπότε της έδωσα την ευκαιρία μέσω της κάρτας μου ως personal trainer – όχι της μόδας γιατί θα λειτουργούσε αρνητικά, υπάρχουν ταμπού και ανασφάλειες γιατί κάποιος ίσως δεν γνωρίζει ότι είναι επάγγελμα- αν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου.

Άργησε, μου έψησε λίγο το ψάρι στα χείλη. Η Ραφαέλα εκείνη την περίοδο εργαζόταν σε ένα μαγαζί όπου έχουμε έναν κοινό φίλο που βοήθησε να σπάσει λίγο ο πάγος. Όντως το κομμάτι της μόδας ήταν ανασταλτικό αλλά όλα πήγαν καλά» ανέφερε.

«Το φλερτ είναι πηγή ζωής, με φλερτάρουν, χαίρομαι για αυτό. Η Ραφαέλα θεωρώ ότι χαίρεται γιατί είναι ένα κορίτσι που τη φλερτάρουν και εγώ είμαι πολύ περήφανος».

«Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει θα περάσετε όλη τη ζωή σας μαζί. Στη Ραφαέλα είδα τη μητέρα των παιδιών μου και τελειώνει εκεί» ανέφερε για το πώς ορίζει την απόλυτη αγάπη.

«Τα παιδιά μου οφείλουν τις μεγαλύτερες αξίες στη Ραφαέλα, είναι τα θεμέλια αυτής της οικογένειας» είπε για τη σύζυγό του.

«Η κόρη μου μού ψήνει το ψάρι στα χείλη. Είναι 8,5 και είναι 10,5 ο γιος μου. Είναι μια άλλη γενιά» είπε για τα παιδιά του.

Για τα τηλεοπτικά του ανέφερε:

«Συνειδητά απέχω από την τηλεόραση, θέλω τον χρόνο μου, δουλεύω με τον εαυτό μου, κάνω ψυχοθεραπεία τα τελευταία 6 χρόνια. Μου άλλαξε πολύ την οπτική σε διάφορα πράγματα.

Τηλεοπτικά το να εμπλακείς κάπου δεν είναι θέμα αποδοχής ή απόρριψης αλλά να μπορέσεις να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Μου αρέσει ως μέσον η τηλεόραση, τη λατρεύω, η ψυχαγωγία είναι το ζητούμενο» ανέφερε.

«Θα ήθελα τα παιδιά μου να πάρουν τις αξίες μου, για τη ζωή, για τους ανθρώπους.

Αυτό που προσπαθώ να τους μεταλαμπαδεύσω είναι ότι η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που ξεκινάει του άλλου».