Γιώργος Κοψιδάς – Στεφανία Ρίζου: Το άγνωστο παρασκήνιο πριν από το πρώτο live του J2US
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Κοψιδάς – Στεφανία Ρίζου: Το άγνωστο παρασκήνιο πριν από το πρώτο live του J2US

Γιώργος Κοψιδάς – Στεφανία Ρίζου: Το άγνωστο παρασκήνιο πριν από το πρώτο live του J2US

Το γαλλικό Voice, ο Νίκος Αλιάγας και το ρέικι

Ο Γιώργος Κοψιδάς και η Στεφανία Ρίζου μίλησαν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τη συμμετοχή τους και τη συνεργασία τους J2US.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, ενώ η Στεφανία Ρίζου αποκάλυψε ότι ο Νίκος Αλιάγας όταν άκουσε το όνομά της στο γαλλικό Voice την φώναξε για να μάθει ποια είναι.

«Η Στεφανία είναι καλύτερο από αυτό που έχεις παραγγείλει. Είναι φωνάρα. Έχω δει 20 φορές το live μας, τις 3 πρώτες κοίταγα τα λάθη μου και τις υπόλοιπες το είδα για τη Στεφανία. Τη θαυμάζω πάρα πολύ, είμαι πολύ τυχερός. Είναι ακομπλεκάριστη με χιούμορ. Είναι σαν να γνωριζόμαστε από πάντα», δήλωσε ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε ένα παρασκήνιο πριν από το πρώτο live, όπου δευτερόλεπτα πριν βγουν στη σκηνή έσπασε το τακούνι της παρτενέρ του αλλά εκείνη δεν αγχώθηκε καθόλου.

«Είναι πάρα πολύ καλός μαθητής, βέβαια με το πρώτο λάθος σκοτεινιάζει, ρίχνει ένα σεντόνι μαύρο. Είναι τελειομανής», σχολίασε η Στεφανία Ρίζου και συνέχισε: «Δεν είναι ότι δεν έχω καθόλου άγχος, αλλά θα αγχωθώ για τα σωστά πράγματα όχι για το τακούνι που έσπασε.  Στο γαλλικό Voice ας πούμε πέθανα στο άγχος. Έτρεμε το χειλάκι μου στο κοντινό και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Εκεί πέθανα, έχασα χρόνια από τη ζωή μου, αλλά για τους σωστούς λόγους. Έφτασα στον προημιτελικό, δύο live πριν από το τέλος. Για τον Νίκο Αλιάγα ήμουν η έκπληξη που του έκαναν από την παραγωγή. Μόλις σταματήσαμε με φώναξε για να με γνωρίσει.  Ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός, αν δεν ήταν εκείνος δεν ξέρω πώς θα την έβγαζα ψυχολογικά».

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για τον βιγκανισμό και αποκάλυψε ότι έχουν αλλάξει σκηνές σε γυρίσματα γιατί έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να φάει κρέας.

Ο ηθοποιός μίλησε και για την ενασχόλησή του για το ρέικι και για τις δηλώσεις του παλαιότερα ότι «έχω φτιάξει χαλασμένα αντικείμενα, έπεσαν τα φώτα σε όλη την πολυκατοικία και σβήστηκαν τα μηνύματα στο κινητό μου».

«Το να λες τέτοια πράγματα που είναι λίγο ευαίσθητα, μπορούν πολύ εύκολα να χλευαστούν. Δεν έχει παραφραστεί κάτι από αυτά που είπα, αλλά αν το έλεγα ξανά, θα το προωθούσα λίγο διαφορετικά γιατί αυτά παρεξηγούνται πολύ εύκολα», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς και συνέχισε: «Έχω δεύτερο βαθμό ρέικι. Είναι μια μορφή θεραπείας, όπου μπορείς να κάνεις θεραπεία στον εαυτό σου, αλλά και σε άλλους. Δεν κάνεις εσύ τη θεραπεία, αλλά εσύ γίνεσαι ένας αγωγός και μέσα από σένα η ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν διοχετεύεται και κάνει θεραπεία σε κάποιον άνθρωπο ή σε ένα αντικείμενο».

«Κάποιος που δεν ξέρει, μπορεί να πει τώρα ότι… τι μας λέει αυτός;», κατέληξε.