Γιώργος Λάγιος: «Η Ελίνα Παπίλα δεν έχει την ελευθερία να είναι ο εαυτός της»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λάγιος: «Η Ελίνα Παπίλα δεν έχει την ελευθερία να είναι ο εαυτός της»

Γιώργος Λάγιος: «Η Ελίνα Παπίλα δεν έχει την ελευθερία να είναι ο εαυτός της»

«Δεν έλαβα θετικό feedback για την εκπομπή»

Ο Γιώργος Λάγιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα και την εκπομπή «Είμαστε μαζί».

Δίχως να διστάσει τόνισε πώς το feedback που έχει δεχτεί κατά καιρούς από τους τηλεθεατές δεν ήταν θετικό και πώς δεν είχε την ευκαιρία ο ίδιος να είναι αυτό που θέλει.

«Μάλλον δεν θα συνεχιστεί του χρόνου η εκπομπή “Είμαστε μαζί”. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν πρέπει να ικανοποίησαν πολύ. Δεν είμαι αρμόδιος και ειδικός να πω αλλά από την ερασιτεχνική μου σκοπιά δεν μπορούσε να είχε μια συγκεκριμένη δομή από την αρχή.

Οπότε να μπαίνει ο τηλεθεατής και να ξέρει τι να δει. Αν βλέπει άλλα στις 15:00 και άλλα μετά από λίγο δεν μπορείς να χτίσεις ένα κοινό. Επειδή αυτό σε κινήσεις σπασμωδικές το τι θα κάνουμε, τι θα αλλάξουμε, δεν λειτούργησε καλά. Αργήσαμε!

Εγώ ήμουν πάντα καλεσμένος. Ως καλεσμένος είχα την ειδικότητά μου που τη συνόδευα με τη γνώμη μου. Επειδή δεν φοράς ακουστικό λες ό,τι θες. Εκεί δεν την είχα αυτή τη δυνατότητα. Το να έχω την ελευθερία να πω ό,τι θέλω δεν την είχα».

«Η εκπομπή πήρε διάφορες μορφές και ίσως ταιριάζω σε κάτι άλλο. Αυτό που πρεσβεύω είναι αρκετά σκληρό για εκείνη την ώρα. Η εκπομπή ήταν πιο ψυχαγωγική τελικά.

Η αρνητική κριτική μπορεί να βοήθησε. Εγώ το θεωρώ θετικό γιατί είναι διαφήμιση. Μάλλον μπήκε και είδε ότι είχε δίκιο.

Δεν την συγκαταλέγω σε μια εκπομπή που είναι trash. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό με τα νούμερα. Δεν ξέρω τι μετράνε τα νούμερα!».

«Μπορεί να ήμουν και εγώ βαρετός»

«Δεν ήταν καλό το feedback που πήρα. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, όχι μόνο για την εκπομπή. Ένιωθα ότι αλλοιώνομαι. Μπορεί και εγώ με τον τρόπο που είπα τα θέματά μου μπορεί να ήμουν βαρετός!

Η Ελίνα δεν έχει ακόμα την ελευθερία να είναι ο εαυτός της και να εκφράσει την γνώμη της. Έχει δεχτεί σκληρή κριτική και συγκεκριμένη καθοδήγηση πώς να είναι παρουσιάστρια. Δεν έχει σκεφτεί να πει “Μπορώ να είμαι αυτό που θέλω;”. Θεωρώ αν θέλει να έχει μια ευκαιρία να αποδείξει τι είναι πρέπει να δείξει αυτό που είναι χωρίς να το σκέφτεται.

Θα την ακολουθούσα αλλά όχι σε ψυχαγωγικό στοιχείο. Να έχω την στήλη μου!».