Γιώργος Λαμπάτος: Αίσιο τέλος στην περιπέτειά του – Επιστρέφει στο σανίδι
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λαμπάτος: Αίσιο τέλος στην περιπέτειά του – Επιστρέφει στο σανίδι

Γιώργος Λαμπάτος: Αίσιο τέλος στην περιπέτειά του – Επιστρέφει στο σανίδι

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τη στιγμή που θα ακούσει το χειροκρότημα του κοινού

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για την επιστροφή του στο θέατρο, την ευαισθητοποίηση του χώρου και τον Μάρκο Σεφερλή.

«Οι εξελίξεις είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστες, έχω εντυπωσιαστεί που μέσα σε δυο μέρες τα πράγματα άλλαξαν προς άλλη κατεύθυνση. Το τηλέφωνο μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει και να με παίρνουν άνθρωποι για δουλειά. Στην αρχή με έπαιρνε κόσμος από όλη την Ελλάδα, έρχονταν στο σπίτι μου για να μου φέρουν τρόφιμα», είπε συγκινημένος ο ηθοποιός.

«Δέχθηκα προτάσεις από διάφορους επιχειρηματίες για το θέατρο αλλά και για ταινία. Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στο σανίδι και να εισπράξω το χειροκρότημα του κόσμου, δεν θέλω να με δοξάσουν, θέλω μόνο να τους δω και να με δουν», ανέφερε φανερά συγκινημένος ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Δεν θέλω να πω πολλά για τη δωρεά της οικογένειας του Γιώργου Βασιλείου, είναι ταπεινοί άνθρωποι, δεν το έκαναν για τη δημοσιότητα. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα Βασιλείου και έχουμε κάνει πολλές περιοδείες μαζί. Ήθελαν να το κάνουν στη μνήμη του βάση όλων αυτών που έχουμε περάσει», τόνισε.

Για την δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή, ανέφερε:

«Έχουν δεσμευτεί κάποια χρήματα, είναι δύσκολο για εμένα γιατί δεν έχω πολλούς οικονομικούς πόρους. Δεν ξέρω τι θα γίνει, ίσως να αλλάξει, υπάρχει πιθανότητα έτσι ώστε να είμαι ελεύθερος και από αυτό. Δεν έχω μιλήσει με τον Μάρκο Σεφερλή, μπορεί να είπα κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να πω. Απλά ήταν η αγωνία μου να φωνάξω με κάποιον τρόπο ότι είμαι και εγώ εδώ.

Τα χρήματα αυτά δεσμεύονται εδώ και τρία χρόνια. Ο Μάρκος δεν έχει πάει να τα πάρει γιατί δεν το έκανε αυτό για τα χρήματα».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: