Γιώργος Λαμπάτος: Απάντησε για την αντίδραση του Γιάννη Καπετάνιου – «Είχαμε πει κάποια λόγια κατόπιν…»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λαμπάτος: Απάντησε για την αντίδραση του Γιάννη Καπετάνιου – «Είχαμε πει κάποια λόγια κατόπιν…»

Γιώργος Λαμπάτος: Απάντησε για την αντίδραση του Γιάννη Καπετάνιου – «Είχαμε πει κάποια λόγια κατόπιν…»

Όσα είπε για την πρώτη του συνάντηση με τον Μάρκο Σεφερλή

Για την πρώτη του τηλεοπτική συνάντηση με τον Μάρκο Σεφερλή, μετά τη δικαστική τους διαμάχη, μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Ο ηθοποιός, ο οποίος συγκινήθηκε για ακόμα μια φορά με τον τρόπο που του φέρθηκε ο Μάρκος Σεφερλής, απάντησε και στην αντίδραση που είχε ο Γιάννης Καπετάνιος για τη συμφιλίωσή τους.

Μάρκος Σεφερλής – Γιώργος Λαμπάτος: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση μετά τη δικαστική διαμάχη

«Ένιωσα καταπληκτικά και θέλω να σταθώ στο μεγαλείο του Μάρκου, που απέδειξε ότι ένας άνθρωπος που είναι σταρ δεν είναι σκληρός, άκαμπτος όπως πολλοί θα περίμεναν. ή αδιάλλακτος. Είναι το εντελώς αντίθετο, μπορεί να λυπηθεί, να συγχωρέσει, να νιώσει ανθρώπινα. Αυτό το ανθρώπινο πρόσωπο έδειξε σε εμένα και αισθάνομαι όμορφα από την πρώτη στιγμή, είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Δεν αισθανόμουν καθόλου ότι υπάρχει κάτι εναντίον μου, κάποιο μένος, απλά η κατάστασή μου είχε φτάσει σε σημείο που αισθανόμουν εχθρικά με τους γύρω μου. Είχα πει πολλά πράγματα που με είχαν φέρει σε δύσκολη θέση, θα μπορούσε κάποιος να μου έχει δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που είχα. Είναι όνειρο προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω τι έγινε. Ότι έδειξε αυτόν τον χαρακτήρα. Είναι απίστευτο, το εκτιμώ και το σέβομαι. Έχω πολύ μεγάλη αγάπη και αισθάνομαι ότι θέλω να ζητήσω άλλη μια φορά συγγνώμη και όσες φορές μπορώ. Με αναγκάζει η συμπεριφορά του να έχω εκτεθεί πολύ σοβαρά με τα λόγια που έχω πει», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στην αντίδραση του Γιάννη Καπετάνιου, τόνισε: «Είχαμε καλή συνεργασία. Κάποια λόγια είχαμε πει κατόπιν. Είχανμια κοντινή σχέση και λογικά τον πείραξανα αυτά που είπα για τον Μάρκο. Δεν έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο».

Διαβάστε ακόμα

Γιάννης Καπετάνιος: Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για την «επανασύνδεση» Σεφερλή – Λαμπάτου