Γιώργος Λαμπάτος: «Με φέρανε σαν τσουβάλι μέσα στο σπίτι…»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λαμπάτος: «Με φέρανε σαν τσουβάλι μέσα στο σπίτι…»

Γιώργος Λαμπάτος: «Με φέρανε σαν τσουβάλι μέσα στο σπίτι…»

Ο ηθοποιός μίλησε για την επέμβαση που έκανε, ενώ αναφέρθηκε σε δύο γεγονότα που τον έχουν στεναχωρήσει

Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, που νοσηλευόταν και μίλησε στο Πρωινό Σουσού για το κόστος της επέμβασης αλλά και την οικονομική του κατάσταση.

Ακόμα αναφέρθηκε στην υπόθεση με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Με φέρανε σαν τσουβάλι μέσα στο σπίτι, έκανα επέμβαση στο ισχίο, που με ταλαιπωρούσε δύο χρόνια και μου κόστιζε και στη δουλειά μου και στις σχέσεις μου γενικότερα. Δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις που θα είχε ένα θεατρικό έργο. Περίμενα τόσο καιρό, δεν είχα τα χρήματα να πάω σε ιδιωτικό νοσοκομείο να δώσει 4.000 ευρώ που έκανε αυτή η επέμβαση. Πήγε καλά ευτυχώς.

Ο κόσμος έχει έρθει πολύ κοντά μου, με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, το κινητό μου χτυπάει συνέχεια. Θέλω να πω μόνο δύο πράγματα που αν φύγουν από πάνω μου κι από μέσα μου και ξεκαθαριστούν, το τοπίο θα είναι πεντακάθαρο για να ξεκινήσω καινούρια ζωή», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Έχω στεναχωρηθεί με δημοσιεύματα που βάλλονται κατά της οικογένειας Βασιλείου, επειδή κάποιο δημοσίευμα έγραψε ότι εγώ θα επιστρέψω στα 15 τετραγωνικά σπίτι, μου είπε ότι μου παραχωρεί αυτό το σπίτι για να μείνω, αλλά είναι μέσα ένας άνθρωπος, ο οποίος άνθρωπος, άσχετα με εμένα, δεν είχε καλές οικονομικές σχέσεις και ήθελαν να τον βγάλουν. Άσχετα με εμένα. Θα έκαναν την διαδικασία αυτή και σε κάποιο διάστημα που ορίζει η δικαιοσύνη, θα φύγει από το σπίτι και τότε θα είναι ελεύθερο», τόνισε και συνέχισε:

«Το άλλο θέμα είναι ότι θέλω να παρακαλέσω τον Μάρκο Σεφερλή να κάνει ανάκληση της απόφασης, γιατί τα μόνα χρήματα που μπορεί να κατάσχει από εμένα, είναι τα χρήματα από τις επαναλήψεις, που είναι από 300 μέχρι 500 ευρώ το χρόνο, που δεσμεύονται εδώ και 3 χρόνια και τα οποία δεν τα έχει πάρει ο Μάρκος. Δεν τον ενδιέφερε, τον ένοιαζε να αποκαταστήσει την τιμή του. Αυτό θέλω να αποκαταστήσω, σίγουρα έχω κάνει κάποιο λάθος. Δεν έχω κακία μαζί τους. Ζητάω συγγνώμη. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω».

«Ξεκινάει μια νέα ζωή για εμένα, ίσως έπρεπε να φτάσω στο σημείο της κάθαρσης και της λύτρωσης και μετά να ξεκινήσει μια διαφορετική και καινούρια ζωή», κατέληξε ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Λαμπάτος: «Όταν έρχονταν οι δημοσιογράφοι για συνέντευξη, έβγαζαν χρήματα από την τσέπη τους»