Γιώργος Λιάγκας: Απάντησε στην Κλέλια Ρένεση – «Ευτυχώς που δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λιάγκας: Απάντησε στην Κλέλια Ρένεση – «Ευτυχώς που δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα»

Γιώργος Λιάγκας: Απάντησε στην Κλέλια Ρένεση – «Ευτυχώς που δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα»

Ο παρουσιαστής θέλησε να απαντήσει στην ηθοποιό μετά την ανάρτησή της, η οποία αφορούσε την εκπομπή του

Δεν άφησε αναπάντητη της ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση στο Instagram, η οποία αναφερόταν στον ίδιο και στην εκπομπή του και στον τρόπο που ο ίδιος σχολίασε κάποια stories της, την ημέρα των εκλογών.

Κλέλια Ρένεση κατά Γιώργου Λιάγκα: «Κατάπληκτη είδα μια μονταρισμένη σαπουνόπερα! Κοπτική ραπτική και εννοείται έλλειψη βασικής δημοσιογραφικής ηθικής»

«Επειδή έχει γίνει ένα θέμα με τη συμπαθέστατη, ωραιότατη και ταλαντούχα, Κλέλια Ρένεση. Επειδή εγώ ως άλλος Τσίπρας αναλαμβάνω την ευθύνη. Η συμπαθέστατη κα Ρένεση προσπάθησε με ειρωνεία να αναφερθεί στην εκπομπή μας, λέγοντας ότι δεν βλέπω πρωινά του Λιάγκα γιατί δεν ξέρω ξένες γλώσσες. Προφανώς, εννοώντας ότι εμείς μιλάμε μία τελείως διαφορετική γλώσσα από εκείνη. Ευτυχώς θα πω εγώ που δε μιλάμε την ίδια γλώσσα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Επίσης, μην πέφτει το ίδιο ολίσθημα που πέφτουν οι πολλοί. Είναι το γνωστό ανέκδοτο με την Πανεπιστημίου, που πάει κάποιος μόνος του ανάποδα κι ακούει στο ραδιόφωνο να λέει “προσοχή, προσοχή, ένας οδηγός πάει ανάποδα. Και λέει αυτός μόνος του μα τι λέει αυτός στο ραδιόφωνο; Δεν είναι ένας, είναι πολλοί που πάνε ανάποδα”. Άρα λοιπόν να κοιτάξει, μήπως η δική της άποψη είναι μειοψηφία και όχι των άλλων. Εμείς δεν έχουμε το αλάθητο, ρώτησα τους συνεργάτες μου».

«Δεν πίνω οινόπνευμα, έχω σώας τας φρένας»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Εμείς κόψαμε ένα δευτερόλεπτο στην αρχή, κι ένα στο τέλος για να μικρύνει και παίξαμε 42 δευτερόλεπτα. Ό,τι είπε η κυρία Ρένεση, το παίξαμε αυτούσιο και κρίναμε αυτά τα οποία είπε μετά τις εκλογές, κρίνοντας αυτούς τους οποίους ψήφισαν. Θεώρησα ότι κουνάει το δάχτυλο, μη αναγνωρίζοντας ένα καταφανέστατο αποτέλεσμα και θεώρησα ότι αυτό είναι λάθος και δεν συνάδει με τις απόψεις της δημοκρατίας που πρέπει να έχει ένας αριστερός, προοδευτικός και δημοκράτης. Επειδή το μπέρδεψε με ένα άλλο που είχε πει νωρίτερα, για χρηματισμό ψηφοφόρων, εμείς δεν το παίξαμε κι αν ξέρει κάτι η κυρία Ρένεση θα συμβάλλει στη δημοκρατία. Εγώ δεν το έπαιξα προχθές και δεν το σχολίασα, τώρα θα το σχολιάσω…

Επίσης, ελπίζω να ευχαριστήθηκε τις ρακές που ήπιε με έναν φίλο της, εγώ δεν θα μπορούσα και να με καλούσαν να πάω γιατί δεν πίνω οινόπνευμα και έχω σώας τας φρένας».

Λίγα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ξεκαθάρισε: «Μην πουν ότι όσοι πίνουν, δεν έχουν σώας τα φρένας. Πίνει ο μισός κόσμος και καλά κάνει. Για μένα το είπα, μην παρεξηγηθώ».