Γιώργος Λιάγκας: «Δεν θα υπάρχει συμπαρουσιάστρια του χρόνου στην εκπομπή»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν θα υπάρχει συμπαρουσιάστρια του χρόνου στην εκπομπή»

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν θα υπάρχει συμπαρουσιάστρια του χρόνου στην εκπομπή»

Οι προσθήκες την επόμενη σεζόν και η γυναικεία παρουσία στα εμπορικά

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί για το εάν ο Γιώργος Λιάγκας θα έχει συμπαρουσιάστρια την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μιας και φέτος οι αλλαγές ήταν αρκετές.

Ορμώμενος από τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει ένα τέλος στα όσα ακούγονται και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Να το λήξουμε και αυτό για να μην γράφετε διάφορα. Να τα πω μόνος μου να τελειώνουμε. Επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα για το αν θα υπάρξει συμπαρουσιάστρια του χρόνου. Λοιπόν, δεν θα υπάρχει του χρόνου. Η ζωή σου δείχνει τον δρόμο πολλές φορές. Ο κόσμος ξεκινάς κάπως και σου λέει σε θέλω κάπως αλλιώς.

Φέτος ο κόσμος αποδέχτηκε την ομάδα όπως είναι. Ως επικεφαλής της ομάδας κρατάω την μπαγκέτα. Δεν θα υπάρχει συμπαρουσιάστρια, να το ξεκαθαρίσω. Θα υπάρχουν τρεις προσθήκες στους ανθρώπους μπροστά από τις κάμερες. Θα είναι σημαντικές και αθροιστικά θα βοηθήσουν την εκπομπή γιατί είναι εκπομπή λόγου.

Για να το λήξω και αυτό! Το ότι προφανώς είναι μια πρωινή εκπομπή και υπάρχουν τα γυναικεία εμπορικά θέματα. Μην μου πείτε ότι είμαι πάλι ρατσιστής. Τα εμπορικά θέματα αφορούν τις γυναίκες, τη ζώνη αυτή τη βλέπουν γυναίκες. Δεν μπορώ να παρουσιάσω σερβιέτες και βαφές μαλλιών. Προφανώς θα υπάρχει γυναικεία παρουσία που θα αναλάβει το κομμάτι αυτό. Δεν θα είναι συμπαρουσιάστρια».