Γιώργος Λιάγκας: Η απάντησή του στα όσα του «έσουρε» ο Light – «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, να τα αναρτήσω, αγόρι μου!»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λιάγκας: Η απάντησή του στα όσα του «έσουρε» ο Light – «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, να τα αναρτήσω, αγόρι μου!»

Γιώργος Λιάγκας: Η απάντησή του στα όσα του «έσουρε» ο Light – «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, να τα αναρτήσω, αγόρι μου!»

Στο θέμα του τράπερ Light και του ξυλοδαρμού ενός ποδηλάτη που κατέγραψε με το κινητό του συμμετέχοντας στο συμβάν αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής απάντησε σε βιντεοσχόλιο του τράπερ αναφορικά με όσα είχε «σούρει» ο Γιώργος Λιάγκας στον τράπερ σχολιάζοντας τον ξυλοδαρμό.

«Θα σας συμβούλευα πριν ανοίξετε ξανά το στοματάκι σας και πιάσετε το όνομά μου, ή οποιουδήποτε άλλου καλλιτέχνη αυτής της μουσικής, την οποία τόσο γουστάρετε σε αυτή την εκπομπή, να σκέφτεστε λίγο καλύτερα τις νομικές κυρώσεις που μπορεί να υπάρξουν για εσάς ή την εκπομπή σας. Τις προάλλες βλέπατε τις φωτογραφίες της 12χρονης στο κινητό σας, παιδικό πορνό στην εκπομπή.

Συγχαρητήρια κ. Λιάγκα. Άλλη μία πρωτιά για την εκπομπή σας.

Θα σας πρότεινα επίσης να μην ηθικολογείτε εσείς σαν άνθρωπος 50 χρονών που έκανε αναπαράσταση στην εκπομπή του πως ένας μαθητής Πανεπιστημίου ασέλγησε πάνω στη συμμαθήτριά του. Γελούσατε όλοι εσείς, οι σοβαροί ενήλικες. Γελούσατε με ένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Έχετε κάνει άπειρα τέτοια καραγκιοζιλίκια. Θα ήταν πολύ συνετό, πριν ηθικολογείτε να κοιτάζετε τα χάλια σας στον καθρέπτη. Κύριε Λιάγκα και λοιπές κατσαρίδες» είπε μεταξύ άλλων ο τράπερ στο βίντεό του.

«Επειδή ο Light έβγαλε μια ανακοίνωση για μένα και όσα του είπα προχτές.

Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν έχω κάνει λάθη. Ίσα ίσα εγώ χαίρομαι που έχω κάνει. Το πρόβλημα με τα λάθη δεν είναι να τα κάνεις, είναι αν δεν το αποδέχεσαι και δεν βελτιώνεσαι μέσα από αυτά.

Έχω κάνει λάθη τηλεοπτικά -μετά από 30 χρόνια αλίμονο αν δεν είχα κάνει λάθη. Είμαι ο μόνος ίσως ή από τους μόνους που τα παραδέχεται δημόσια, που ζητά συγγνώμη, που τα πληρώνουν και οικονομικά και επαγγελματικά και ορθώς και προσπαθώ να βελτιώνομαι μέσα από τα λάθη μου και να μην τα επαναλαμβάνω.

Επίσης δεν τα κάνω σημαία τα λάθη μου, δεν είμαι χαρούμενος ούτε περήφανος για αυτά. Ντρέπομαι για αυτά και θα ήθελα να μην τα έχω κάνει.

Δεν τα κάνω σημαία να τα αναρτήσω και να πω κοιτάχτε τι ωραίο λάθος που έκανα και είμαι περήφανος για αυτό. Αυτό είναι το θέμα, Light, αγόρι μου!».