Γιώργος Λιάγκας: Η απάντησή του στον Λαζόπουλο – «Ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνεις στη ζωή σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η μικρότητα»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λιάγκας: Η απάντησή του στον Λαζόπουλο – «Ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνεις στη ζωή σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η μικρότητα»

Γιώργος Λιάγκας: Η απάντησή του στον Λαζόπουλο – «Ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνεις στη ζωή σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η μικρότητα»

Μπιφ και κόντρα μπιφ στον «αέρα»

Δεν έχουν τέλος οι τηλεοπτικές αντεγκλήσεις μεταξύ επώνυμων προσώπων. Το νέο – ή μήπως όχι;- μπιφ είχε να κάνει με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο podcast του είπε:

«Χθες το βράδυ έτρωγα σε ένα μαγαζί στην οδό Πανεπιστημίου. Στις 12 η ώρα έφυγα και πήγα προς το σπίτι μου. Φεύγοντας, μου την έχει στημένη ένα συνεργείο, στα καλά καθούμενα, προφανώς, υποθέτω από την πρωινή εκπομπή του Λιάγκα – το καταλαβαίνω από την ερώτηση – λες και ήμουν καταζητούμενος. 12 η ώρα τη νύχτα, Κυριακή προς Δευτέρα, να με ρωτήσουνε μία ερώτηση για κάτι που είχε πει ο Κούγιας πριν από ενάμιση μήνα.

Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Με ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, μετά το ξύλο που τρώει αναίτια ο κόσμος στις ειρηνικές πορείες, η ερώτηση που τριγυρνάει στο μυαλό του Λιάγκα και στο συνεργείο του που ακολουθεί τις οδηγίες του φυσικά, είναι ποια είναι η απάντηση η δική μου στην ανοησία που είπε ο Κούγιας;

Σε ερώτηση που έγινε προ μηνός και κατά τις δικές μου πληροφορίες που μπορεί να είναι και λάθος, την υπέδειξε ο ίδιος;

Κύριε Λιάγκα, που εδώ και τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε σοβαρό ρεπορτάζ και να δείξετε το μέγεθος των προβλημάτων αυτής της χώρας, θεωρείτε ότι είναι ένα από αυτά τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο;

Ξαναλέω 12 η ώρα Κυριακής προς Δευτέρα, υπερωρίες ένα συνεργείο για να με ρωτήσει τι έχω να πω για τον Κούγια;

Θα πρότεινα στον ΑΝΤ1, που πραγματικά είναι ένα σοβαρό κανάλι κι έχω εργαστεί σε αυτούς, να μαζέψει τα συνεργεία γιατί δεν θεωρώ ότι ο κ. Λιάγκας έχει κανένα δικαίωμα να παρακολουθεί πού τρώω, ποια διαδρομή ακολουθώ για την επιστροφή στο σπίτι μου» ανέφερε.

Τι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας;

«Να του απαντήσω ή να μην του απαντήσω. Δεν θα απαντήσω στον Λαζόπουλο αλλά στον κόσμο.

Δεν γνωρίζω  πού στέλνει η αρχισυντάκτρια το βράδυ συνεργεία. Εγώ αποφασίζω  και έχω πλήρη ευθύνη για τα θέματα που παίζω στον αέρα.

Μου λένε το πρωί τα θέματα, γίνεται σύσκεψη και αποφασίζω  τι θα παίξουμε και τι δεν θα παίξουμε.

Πολλές φορές όταν φεύγει συνεργείο και έχει εκνευριστεί ο άνθρωπος και λέει “δεν θέλω να το παίξετε” δεν το έχω παίξει  ποτέ.

Στον ίδιο δημοσιογράφο ο κ. Λαζόπουλος είχε μιλήσει επί μακρόν.

Δεν τα παίξαμε τα πλάνα, δεν κατάλαβα γιατί δείχνει ενοχλημένος. Ούτε πλάνο παίξαμε, ούτε δήλωση παίξαμε. Προφανώς θα υπήρξε πλάνο, δεν το γνωρίζω.

Συμβαίνει και σε μένα, αν είσαι ένα πρόσωπο και απασχολείς  την επικαιρότητα και τρως σε έναν χώρο δημόσια είτε σηκώνει ένα κινητό ο άλλος είτε μοστράρει μία κάμερα μπροστά σου.

Πίστεψέ με Λάκη, ειλικρινά σου μιλώ, ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνεις στη ζωή σου, ούτε έχω καμιά εμμονή με κανέναν πόσο μάλλον με σένα να πω στείλτε κάμερα στον Λαζόπουλο. Μακριά από μένα.

Εκτίθεσαι, μην το λες αυτό.

Όλοι κρινόμαστε καθημερινά κι εσύ κρίθηκες. Έχεις περάσει τεράστια μεγαλεία, έχεις κάνει νούμερα που δεν τα έχουμε δει εμείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η μικρότητα. Σε έχω βάλει σε κάποιο στόχαστρο;

Επί ένα μήνα είμαστε η μόνη εκπομπή που κρατάμε ζωντανό το θέμα με τα Τέμπη. Ο κόσμος το έχει εισπράξει.

Αν έχεις άλλη άποψη, δικαίωμά σου αλλά ρώτα και δίπλα. Μην έχεις εμμονή.

Εγώ θαυμάζω το ταλέντο σου, δεν έχεις  ανάγκη να καταφεύγεις σε μικρότητες».