Γιώργος Λιάγκας: «Η δουλειά της Πόπης Τσαπανίδου δεν είναι να κάνει διαλογισμό»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λιάγκας: «Η δουλειά της Πόπης Τσαπανίδου δεν είναι να κάνει διαλογισμό»

Γιώργος Λιάγκας: «Η δουλειά της Πόπης Τσαπανίδου δεν είναι να κάνει διαλογισμό»

Σκληρή κριτική του παρουσιαστή στην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Την επανεμφάνιση της Πόπης Τσαπανίδου, πέντε μέρες μετά τις εκλογές και τη σκληρή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», ασκώντας σκληρή κριτική στην εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της Κουμουνδούρου για την εξαφάνισή της.

Η Πόπη Τσαπανίδου εμφανίστηκε στο «Καλημέρα Ελλάδα» και ξεκαθάρισε στον Γιώργο Παπαδάκη ότι δεν παραιτήθηκε, παρά έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πόπη Τσαπανίδου: «Έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου»

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του, της άσκησε σκληρή κριτική σχετικά με τα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, για τις εξελίξεις μετά τις εκλογές.

«Εδώ παίζουμε με τις λέξεις και δίπλα βρίσκεται ο Αλέξης, λέει δεν παραιτήθηκα αλλά έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του κόμματος. Αν δύο άνθρωποι σε ένα κόμμα πληρώνονται ή εκλέγονται για να μιλάνε, είναι ο πρόεδρος και ο εκπρόσωπος τύπου. Άρα, η δουλειά της Πόπης Τσαπανίδου από την Κυριακή μέχρι σήμερα δεν ήταν να είναι σε ένα γραφείο και να κάνει περισυλλογή και διαλογισμό», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η δουλειά της Πόπης Τσαπανίδου που την έκανε προεκλογικά -καλά ή κακά δεν θα το κρίνω εγώ- είναι να μιλάει. Δεν είναι να κάνει διαλογισμό και να κάνει το “Ωμ” και να βλέπει τη στάση του λωτού, τι έφταιξε και δεν πήγε καλά ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.