Γιώργος Λιάγκας: Οργή για τον πατέρα Αντώνιο –  «Θα πω κάτι χοντρό. Δεν είναι ο Χριστός να του πλένουν τα πόδια»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λιάγκας: Οργή για τον πατέρα Αντώνιο – «Θα πω κάτι χοντρό. Δεν είναι ο Χριστός να του πλένουν τα πόδια»

Γιώργος Λιάγκας: Οργή για τον πατέρα Αντώνιο –  «Θα πω κάτι χοντρό. Δεν είναι ο Χριστός να του πλένουν τα πόδια»

Ο παρουσιαστής εξοργίστηκε στον αέρα της εκπομπής του

Ακόμα μία ημέρα που οι καταγγελίες για την «Κιβωτό του κόσμου» σοκάρουν, με τον Γιώργο Λιάγκα να προχωρά σε νέο ξέσπασμα στο «Πρωινό».

Ο παρουσιαστής, ο οποίος παλιότερα είχε συχνή επικοινωνία με τον πατέρα Αντώνιο, όταν ο δεύτερος του τηλεφωνούσε για οικονομική βοήθεια, πλέον του τηλεφωνεί κι εκείνος δεν απαντά.

«Ρωτάω εδώ τον πατέρα Αντώνιο που από χθες του διατυπώνω ερωτήσεις, δεν με έχει πάρει κανένα τηλέφωνο. Είπαμε, παλιά οι επικοινωνίες ήταν συχνές όταν υπήρχε ανάγκη και υπήρχε και ο λόγος του IBAN. Τώρα έχει κοπεί ο δίαυλος επικοινωνίας, τι να κάνουμε τώρα.

Και παλιά όταν πήγαινα εγώ και παρουσίαζα εκεί τις εκδηλώσεις ήμουν καλός, τώρα δεν ξέρει το κινητό μου. Δεν πειράζει, καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω, αντιλαμβάνομαι. Υπάρχουν πατέρα Αντώνιε συγκεκριμένες καταγγελίες ότι ένα κορυφαίο στέλεχος κλεινόταν επί ώρες με ένα συγκεκριμένο αγόρι Α’ Γυμνασίου. Τι κάνανε; Ιδιαίτερα του κάνανε; Δεν το ήξερε κανείς; Τέτοια προτίμηση;» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Θα πω κάτι χοντρό τώρα… Ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι ο Χριστός να του πλένουν τα πόδια. Δηλαδή ότι κάναμε μία θεάρεστη πράξη και φοράμε και ένα ράσο δεν μας κάνει τον Χριστό και τον Θεό και τους Αγίους όλους. Θα έπρεπε να είναι άμεμπτος. Άμεμπτος σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να αφήνει άλλο παιδί να βλέπει ότι κάποιο άλλο παιδί έχει την οικειότητα να του κάνει μασάζ. Το μασάζ σημαίνει και σωματική επαφή. Στην Οθωμανική Αυτοκρατορία υπήρχαν τα γιουσουφάκια που εξυπηρετούσαν τους σουλτάνους. Τι ήταν η “Κιβωτός”, σουλτανάτο;».