Γιώργος Λιάγκας σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με έψεξε ότι διαστρεβλώνω το ρεπορτάζ, να τη διαβεβαιώσω ότι…»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λιάγκας σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με έψεξε ότι διαστρεβλώνω το ρεπορτάζ, να τη διαβεβαιώσω ότι…»

Γιώργος Λιάγκας σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με έψεξε ότι διαστρεβλώνω το ρεπορτάζ, να τη διαβεβαιώσω ότι…»

Ο παρουσιαστής δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε εκείνη στο Happy Day

Απάντηση στην απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, αναφορικά με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την παρουσία του στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και το ενδεχόμενο να τραγουδήσει στο γλέντι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Δευτέρας 20/5, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής θα αναλάβει τη διασκέδαση του κόσμου στον περιβόητο γάμο, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας, λίγη ώρα αργότερα το διέψευσε και τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Η παρουσιάστρια σήμερα 21/5 από την εκπομπή της επέμεινε στο ρεπορτάζ της, το ίδιο όμως έκανε και εκείνος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να κάνω ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ με την φίλη μου την Σταματίνα που την εκτιμώ. Η αγαπημένη μου Σταματίνα είπε χθες, επειδή το άκουσα ότι ο Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Κασσελάκη. Βγήκα λοιπόν εγώ εχθές και είπα ότι δεν ισχύει. Γιατί όταν λέμε ότι τραγουδάω σε έναν γάμο σημαίνει ότι έχω κάνει όλη την εγκατάσταση για να τραγουδήσω, όχι ότι είμαι καλεσμένος και μου δίνει το μικρόφωνο κάποιος και μου λέει άντε να πεις ένα τραγούδι. Αυτό το είπα και εγώ ότι μπορεί να γίνει».

«Σήμερα η Σταματίνα με έψεξε ότι διαστρεβλώνω το ρεπορτάζ και να κοιτάξω τις πληροφορίες μου. Θέλω να διαβεβαιώσω την Σταματίνα για να κοιμάται ήσυχη ότι οι πληροφορίες μου συνήθως είναι σωστές. Συνήθως βέβαια, όχι πάντα, όταν δίνω ένα ρεπορτάζ δεν πέφτω έξω.

Μου έρχονται και τώρα οι πληροφορίες και θέλω να πω ότι δεν θα τραγουδήσει στο γάμο του Κασσελάκη ο Κωσταντίνος Αργυρός. Αυτό είναι ξεκάθαρο και το κλείνουμε.

Μάλιστα το περιβάλλον του λέει ότι ο Στέφανος για λόγους Αριστεράς ποτέ δεν θα έβαζε έναν celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του γιατί θα έδινε λάθος μήνυμα.

Επιπλέον ο Κωσταντίνος Αργυρός δεν έχει δεχτεί κάποια πρόσκληση γιατί προς το παρόν προσκλήσεις έχουν πάει μόνο στο στενό συγγενικό περιβάλλον. Άρα είναι δύο κύματα προσκλήσεων και το πρώτο έχει αποσταλεί ήδη», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε ακόμα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα – «Να διασταυρώσεις κι εσύ το ρεπορτάζ σου»