Γιώργος Λιανός: «Αν ήμουν παίκτης, θα τους είχα κυνηγήσει δικαστικά όλους»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λιανός: «Αν ήμουν παίκτης, θα τους είχα κυνηγήσει δικαστικά όλους»

Γιώργος Λιανός: «Αν ήμουν παίκτης, θα τους είχα κυνηγήσει δικαστικά όλους»

«Τρομαγμένος» ο παρουσιαστής κατά την επιστροφή του από Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Survivor και έκανε την… ευχή να μην γίνει πρόταση γάμου από τον Μαρτίκα στην Βρισηίδα στον τελικό.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και στο «ξύλο» που έφαγε όταν θέλησε να υπερασπιστεί τη δουλειά του.

«Είμαι λίγο τρομαγμένος τώρα που επέστρεψα. Εκεί ζούμε στη μικρή μας φούσκα και τώρα κόσμος, κινητά χτυπάνε… Περίμενα ότι θα υπάρξει τέτοια συζήτηση γύρω από το παιχνίδι, αφού με είχατε προετοιμάσει. Δεν ξεκινάω τίποτα, δεν έχω μιλήσει για τίποτα, προέχει ποιοτικός χρόνος με οικογένεια φίλους κλπ και μετά έχει ο καιρός, βλέπουμε», δήλωσε αρχικά.

«Είμαι πανέτοιμος για τον τελικό. Εύχομαι να μη δούμε πρόταση γάμου του Μαρτίκα στη Βρισηδία. Να μείνουμε μόνο στο αγωνιστικό», τόνισε, ενώ σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε στο επόμενο reality επιβίωσης, απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς δεν επιλέγω εγώ», τόνισε.

«Όταν είχα γυρίσει κάποια στιγμή, είχα πάρει θέση για να υπερασπιστώ την παραγωγή και τη δουλειά μου. Έφαγα λίγο “ξύλο” τότε, αλλά πιστεύω ότι είχα δίκιο τότε. Στεναχωρήθηκα λίγο, αλλά επειδή έχω κάνει κι εγώ πάνελ, η εντολή του αρχισυντάκτη ήταν να ακούγονται διαφορετικές απόψεις», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

«Είχα στεναχωρηθεί με τα βιντεάκια που είχαν βγει, με παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια. Εγώ, αν ήμουν παίκτης, θα τους είχα κυνηγήσει δικαστικά όλους, γιατί υπογράφω για να υπάρχει η εικόνα μου σε ένα πρότζεκτ που λέγεται Survivor. Όχι για να με δείχνετε που πηγαίνω πίσω από τους θάμνους για να κάνω την ανάγκη μου», κατέληξε.