Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Μια φιλία που εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα – «Ήρθε από το πουθενά»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Μια φιλία που εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα – «Ήρθε από το πουθενά»

Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Μια φιλία που εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα – «Ήρθε από το πουθενά»

Η εξομολόγηση του ζευγαριού στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Σε μεγάλο έρωτα εξελίχθηκε τελικά η φιλία του Γιώργου Λιβάνη με την Ανδρομάχη, με τους δυο τους πλέον να μην κρύβουν τη σχέση τους.

Ο 32χονος τραγουδιστής, με την 29χρονη συνάδελφό του, φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί και αποκαλύπτουν στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα, τις παράλληλες διαδρομές τους, τη μοιραία γνωριμία τους και τα κοινά τους όνειρα.

Tους τελευταίους μήνες δεν απαντούσατε ευθέως στις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Πλέον, ήρθε η ώρα να πείτε ότι είστε ζευγάρι;

Ανδρομάχη: Ναι, είμαστε σε μια φάση που είμαστε πολύ καλά.

Γιώργος: Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι.

Ανδρομάχη: Ούτε εγώ. Για να καταλάβεις, πριν συζητούσαμε ανοιχτά τα προσωπικά μας.

Γιώργος: Η Ανδρομάχη είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της.

Ανδρομάχη: Δεν είχα να πω πολλά. Ήταν και πολύ βαρετά. (Γελάει.)

Τελικά, η φιλία σας εξελίχθηκε σε έρωτα.

Γιώργος: Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη. Πολλές φορές σκεφτόμουν: «Τι βλακεία πας να κάνεις τώρα; Κι αν δεν προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι; Θα χάσεις και μια φίλη που εκτιμάς». Την πρώτη φορά που ήταν να έρθει η Ανδρομάχη στο σπίτι, είχα πολύ άγχος. Όχι αν θα της αρέσω, αλλά αν θα λειτουργούσε όλο αυτό μεταξύ μας. Δεν ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Την περίμενα σπίτι και έκοβα συνέχεια βόλτες στο σαλόνι. Δεν μπορούσα να σταματήσω.

Ποιος έκανε την πρώτη κίνηση;

Γιώργος: Εγώ, εννοείται. Έπαιξα τρομερή μπαλίτσα. (Γελάει.)

Ανδρομάχη: Θέλω ο άλλος να κάνει την πρώτη κίνηση. Ο Γιώργος ήταν τολμηρός μαζί μου. Με προσέγγισε με πολύ ευγενικό και γλυκό τρόπο. Με γοήτευσε.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα