Γιώργος Μαργαρίτης: «Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο για τον γιο μου – Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα…»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Μαργαρίτης: «Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο για τον γιο μου – Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα…»

Γιώργος Μαργαρίτης: «Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο για τον γιο μου – Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα…»

Ο τραγουδιστής προχώρησε σε αποκαλύψεις στο Πάμε Δανάη!

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τον γιο του Κωνσταντίνο, το «Πεθαίνω για σένα» και για διάφορα «σκηνικά» που έχει ζήσει δουλεύοντας στις πίστες.

Για τον γιο του Κωνσταντίνο και το πήδημα τόνισε:

«Όταν ο γιος μου, μου είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι του είπα “Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα” έτσι δεν λέει η πατρίδα μας; Θα τον κρίνει ο κόσμος. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο για τον γιο μου, να βρει μόνος του το δρόμο του. Δεν θα το κάνω, να πάρει μόνος του τη ζωή στα χέρια του».

«Το “Πεθαίνω για σένα”, στην αρχή που γνωριστήκαμε με τον Λαυρέντη και έγραψε τη μελωδία, είχαμε γνωριστεί μια δεκαετία πριν. Στην αρχή ήμουν έτσι και έτσι… Οι παλιότερες γενιές παίρναμε τα τραγούδια ένα χρόνο πριν. Τα βιώναμε και τα κάναμε δικά μας», πρόσθεσε.

Επίσης αναφέρθηκε σε μερικά “σκηνικά” που έχει συναντήσει δουλεύοντας ως τραγουδιστής:

«Το όνομα μου έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό, το 1981. Έχουν δει τα μάτια μου να σταματούν τα αστικά λεωφορεία και να λένε “κάντε το κουμάντο σας, εμείς κατεβαίνουμε για κανένα μπουκάλι…”. Με το που βγαίνω πάνω, πόλεμος πιάτα να σπάνε από εδώ και εκεί… Κάποια στιγμή πέταξαν ένα ποτήρι και με έκοψε στο πόδι. Ανέβηκε πάνω ένα θηρίο και με πήγε για τις πρώτες βοήθειες. Η νύχτα έχει νόμους δικούς της».

«Θυμάμαι ένα βράδυ στην Γλυφάδα που ήταν απόκριες, είχε έρθει ένας με τη γυναίκα του και μου ζήτησε το τραγούδι “Αντιλαλούν οι φυλακές”, είχε ένα πιστόλι στην τσέπη. Εγώ πάνω στη σούρα μου λέω βάλτο Γιώργο και πάρτου το!  Του το πήρα και του είπα να γυρίσει να το πάρει την άλλη εβδομάδα. Έτσι και έγινε, το πήρε».

«Δεν έβγαλα πολλά λεφτά από το τραγούδι, έχτισα ένα σπίτι για την οικογένεια μου. Τώρα κάνω πολλά περισσότερα από όσα έκανα στην αρχή της καριέρας μου. Δόξα το θεό!».

Δείτε όλη τη συνέντευξη: