Γιώργος Ματαράγκας: «Ποιος ο λόγος να λέγονται όλα αυτά μετά από τόσα χρόνια;»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Ματαράγκας: «Ποιος ο λόγος να λέγονται όλα αυτά μετά από τόσα χρόνια;»

Γιώργος Ματαράγκας: «Ποιος ο λόγος να λέγονται όλα αυτά μετά από τόσα χρόνια;»

Τι είπε για τον Αλέξη Γεωργούλη;

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Γιώργος Ματαραγκάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη και τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο ηθοποιός σχολίασε και τις αρνητικές δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη και την «κόντρα» με την Κάτια Δανδουλάκη.

«Είναι τεράστιο λάθος του κ. Πολίτη, ο οποίος τόσα χρόνια ήταν σε αυτή τη δουλειά, έβγαλε πάρα πολλά λεφτά. Νομίζω ήταν μια κακιά στιγμή να πει όλα αυτά για έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει. Γι’ αυτό βγήκα κι εγώ στην τηλεόραση για να στηρίξω τον Νίκο Φώσκολο. Ένας άνθρωπος που δεν είναι εδώ να στηρίξει τον εαυτό του, είναι κακό να βγαίνουν άνθρωποι να μιλούν γι’ αυτόν.

Καταπληκτικός συνεργάτης, ευγενικός. Τι ήθελε ο Νίκος Φώσκολος; Καλούς συνεργάτες. Η κα Δανδουλάκη βγήκε και στήριξε αυτό που λέω κι εγώ τώρα. Ποιος ο λόγος να λέγονται όλα αυτά μετά από τόσα χρόνια; Ας βγει ο κ. Πολίτης να πει τι θέλει να κάνει από εδώ και πέρα, πώς περνάει τώρα, αν είναι καλά».

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι καταπληκτικός ηθοποιός, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Δεν έχει καμία καταδικαστική απόφαση, οπότε καλά κάνει και παίζει. Οι υπόλοιποι, όμως, που έχουν καταδικαστικές αποφάσεις στην πλάτη τους, καλό θα είναι να καθίσουν σπίτι τους».

«Μια χαρά παιδί είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και έκανε και μια καριέρα μεγάλη. Άνθρωποι είμαστε, ο καθένας δεν ξέρω τι μπορεί να του τύχει στη ζωή, ή αν ένα πράγμα από τόσο γίνεται τόσο δεν μπορώ να το ξέρω. Λόγια του αέρα είναι όλα αυτά που λέμε. Αυτοί που αποφασίζουν με αποδείξεις είναι η Δικαιοσύνη».