Γιώργος Μουκίδης: Ανοιχτή πρόταση στον Σφακιανάκη – «Το “λιοντάρι” πρέπει να βγει…»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Μουκίδης: Ανοιχτή πρόταση στον Σφακιανάκη – «Το “λιοντάρι” πρέπει να βγει…»

Γιώργος Μουκίδης: Ανοιχτή πρόταση στον Σφακιανάκη – «Το “λιοντάρι” πρέπει να βγει…»

Ο γνωστός συνθέτης έκανε δημόσια έκκληση στον τραγουδιστή

Στην αναζήτηση του Νότη Σφακιανάκη έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα τα Μέσα, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων τραγουδιστών, ο οποίος εδώ και κάποια χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τη νυχτερινή ζωή της χώρας.

Ο συνθέτης, Γιώργος Μουκίδης, με τον οποίο ο Νότης Σφακιανάκης είχε στενή σχέση και συνεργασία, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον τραγουδιστή και μάλιστα, του έκανε ανοιχτή πρόταση.

«Έχω δώσει 54 κομμάτια στον Νότη Σφακιανάκη. Η συνεργασία μας ήταν όπως ενός ζευγαριού. Ξεκίνησε με πάθος και έρωτα και κατέληξε στα δικαστήρια. Είχε περάσει κρίση η σχέση μας, κάποια στιγμή που είχα απαγορεύσει να τραγουδάει τα κομμάτια μου γιατί είχε γίνει κάτι σε μια συναυλία που με είχε ενοχλήσει πολύ. Είχε πει σε μια συναυλία στην Αλβανία ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες. Θύμωσα εγώ, δεν ήταν και σωστό από τη μεριά μου, δεν φημίζομαι και για την ψυχραιμία μου… Κάποια στιγμή μιλήσαμε ξανά μέσω τρίτων, αλλά ποτέ δεν έγινε η πολυπόθητη επανασύνδεση», δήλωσε ο γνωστός συνθέτης.

«Έχω κάνει δύο φορές βήμα για να τον προσεγγίσω, αλλά δεν… Άμα θέλει, ας με πάρει τηλέφωνο. Έχουμε κοινούς φίλους που δεν τον βρίσκουν, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Μαθαίνω ότι είναι καλά, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Ξέρω ότι ζει, δεν έχει κάτι στην υγεία του, είναι μια χαρά, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω φως. Πάντα άλλαζε τηλέφωνα ο Νότης, ανέκαθεν το έκανε αυτό», πρόσθεσε για τον Νότη Σφακιανάκη.

«Αν τον έβρισκα θα του έλεγα να αφήσουμε στην άκρη όλα αυτά που έχουν γίνει και να κάνουμε κάτι που θα είναι καλό και για τους δυο μας. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι θα είναι πάρα πολύ καλό για τον κόσμο. Έχουμε αφήσει πάρα πολύ χώρο σε σκουπίδια που βγαίνουν και κάνουν τους τραγουδιστές και νομίζω ότι το “λιοντάρι” πρέπει να βγει από τη σπηλιά του, να κάνει θόρυβο και να πάνε τα τραγουδιστάκια στην άκρη», κατέληξε.