Γιώργος Νταλάρας: Η ετεροθαλής αδελφή του τοποθετείται – «Με προσβάλλουν οι απόψεις του…»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Νταλάρας: Η ετεροθαλής αδελφή του τοποθετείται – «Με προσβάλλουν οι απόψεις του…»

Γιώργος Νταλάρας: Η ετεροθαλής αδελφή του τοποθετείται – «Με προσβάλλουν οι απόψεις του…»

Πώς τα σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου;

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα μίλησε η ετεροθαλής αδελφή του, Ελένη Νταράλα, στην εκπομπή Super Κατερίνα διαχωρίζοντας τη θέση της.

Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας τα όσα δήλωσε ο ερμηνευτής, σχολίασε και τους παρουσιαστές που του έδωσαν δίκιο για τα όσα είπε ενώ είχαν στείλει και οι ίδιοι κάμερα.

«Να πω κάτι; Πώς μπορεί ένας πολύ σπουδαίος ερμηνευτής και σαν προσωπικότητα, να σε κάνει να νιώθεις πολύ άβολα εκείνη τη στιγμή; Αρχικά, δεν είναι υποχρεωμένος να μιλήσει στα πεσίματα.

Θα μπορούσε να πει ότι δεν θέλω να μιλήσω, δεν μου αρέσει αυτό το πέσιμο, τα λέμε άλλη φορά. Όλο αυτό για ποιο λόγο; Στεναχωρήθηκα για τα παιδιά.

Ο κ. Νταλάρας έδωσε μια συνέντευξη που ήξερε ότι η κάθε δράση έχει και αντίδραση. Όχι μόνο από τις πρωινές εκπομπές αλλά και πολιτικοί τοποθετήθηκαν.

Είδα τις τοποθετήσεις των παρουσιαστών το Σαββατοκύριακο. Επειδή κάποιοι είπαν ότι έχει δίκιο, έστειλαν κάμερα όλες οι εκπομπές και το έπαιξαν.

Παρουσιαστής να στέλνει κάμερα και να λέει είναι τραγικό, είναι αντισυναδελφικό. Θεωρώ ότι αδειάζει τους πάντες».

Όσα δήλωσε η ετεροθαλής αδελφή του Γιώργου Νταλάρα

«Διαφωνώ με τις δηλώσεις του κ. Νταλάρα. Μου θυμίζει το τραγούδι “Για το καλό μου”. Ξέρουμε πόσο καλός άνθρωπος είναι, είναι φιλάνθρωπος. Έχει ασχοληθεί με τραγουδιστές που τα ονόμαζε σκυλάκιδα.

Ξαφνικά βλέπω τον κ. Νταλάρα να προσβάλει τη νέα γενιά. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Ο τραγουδιστής και ο ηθοποιός δεν είναι όπως παλιά.

Ο κ. Νταλάρας έκανε τον αριστερό με αριστερή τσέπη και υποτιμούσε τα μαγαζιά που δούλευαν κάθε μέρα.

Με προσβάλουν οι απόψεις του κ. Νταλάρα γιατί το έκανε προσωπικό, πρόσβαλε ένα κορίτσι.

Όλοι ξεκινούν από τα χαμηλά μονοπάτια. Ήταν μια κακή δήλωση και προσβολή. Δεν μπορεί να λέει σε μια οικογένεια που επέλεξε να κάνει αυτή τη δουλειά και να το προσβάλει ο οποιοσδήποτε.

Ποιος είσαι και το προσβάλεις; Είμαστε ετεροθαλή αδέλφια. Δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ότι έχει αδέλφια, οπότε τι να λέμε τώρα.

Δεν ξέρω ποιος είναι, διαφωνώ με αυτό το αγόρι το υπέροχο (σσ Αργυρός) και είπε “Ποιος είμαι εγώ μπροστά στον Νταλάρα;”. Μα ποιος είναι ο Νταλάρας;”».

Διαβάστε επίσης

Νίκος Γεωργιάδης: «Ο κ. Μπογιόπουλος ζήτησε να σβηστεί το υλικό με τη δήλωση Νταλάρα»