Γιώργος Νταλάρας: Τα «μαζεύει» μετά τις δηλώσεις κατά των δημοσιογράφων – «Σέβομαι τη δουλειά σας»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Νταλάρας: Τα «μαζεύει» μετά τις δηλώσεις κατά των δημοσιογράφων – «Σέβομαι τη δουλειά σας»

Γιώργος Νταλάρας: Τα «μαζεύει» μετά τις δηλώσεις κατά των δημοσιογράφων – «Σέβομαι τη δουλειά σας»

Ο τραγουδιστής θέλησε να αντιστρέψει το κλίμα και να... στρογγυλέψει τα όσα είπε κατά των δημοσιογράφων, μετά τον σάλο που προέκυψε

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» παραχώρησε ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος σχολίασε τόσο την επικαιρότητα όσο και τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ αυτή τη φορά, έβαλε στο στόχαστρο τον Σάκη Ρουβά.

«Νομίζω ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει δικαίωμα στην αυτομόρφωση και την αυτοβελτίωση. Αν μου πεις “ναι αλλά τον πήραμε τον Ρουβά και τραγούδησε στη Νέα Σμύρνη το Άξιον Εστί”. Κάνατε λάθος!

Γιατί το παιδί ούτε να το εκφράσει δεν μπορεί ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί, πως γεννήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες», δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Δεν θα στρεφόμουν κατά ανθρώπων που δουλεύουν»

Μετά το τέλος της συνέντευξης, δημοσιογράφοι περίμεναν τον Γιώργο Νταλάρα έξω από το κτίριο του ραδιοφώνου, για να του πάρουν μια δήλωση σχετικά με τα όσα είχε πει κατά των ΜΜΕ και των τηλεοπτικών εκπομπών.

«Δεν έχω να πω κάτι… Κι εσείς αν μπορείτε να συνδικαλιστείτε κάπως, να πάρετε να βαρέα και ανθυγιεινά γιατί αυτό που κάνετε είναι πραγματικά δύσκολο» δήλωσε αρχικά και ρωτήθηκε για το ότι σχολιάστηκαν όσα είπε: «Τίποτα… Τίποτα απολύτως. Να είστε όλοι καλά».

«Τώρα ανοίγετε εσείς την κουβέντα, ενώ σας είπα όχι, εσείς συνεχίζετε. Αυτό σημαίνει ή ότι δεν καταλαβαίνετε ή κάτι άλλο θέλετε. Όλοι να καταλαβαίνουμε τι λέμε αλλιώς θα πάμε στο συμφέρον. Το συμφέρον δεν είναι καλό πράγμα, να το ξέρετε. Η τηλεόραση έκανε 37% και έχει πέσει στο 17%, δε γίνεται. Πρέπει να το πάρετε είδηση, όλοι πρέπει να καλυτερεύσουμε. Κι ας πειράζονται οι ιδιοκτήτες σας και οι άλλοι…

Τη σέβομαι τη δουλειά σας και ποτέ δε θα στρεφόμουν κατά ανθρώπων που δουλεύουν. Εγώ δουλεύω από 7 χρόνων παιδί κι ακόμη τώρα δεν έχω σταματήσει. Είναι άλλη η σκέψη μου και άλλος ο τρόπος της επαφής μου με τα πράγματα. Ο Γιώργος Νταλάρας δεν κλείνει τα αφτιά του σε κανέναν και τίποτα, κλείνει την πόρτα της ψυχής του στους συκοφάντες, τους ψεύτες και τους απατεώνες», δήλωσε, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι θέλει να «μαζέψει» τις αντιδράσεις που προκάλεσε με τα λεγόμενά του.

Διαβάστε ακόμα

«Καταπέλτης» ο Γιώργος Νταλάρας για τον Σάκη Ρουβά – «Δεν μπορεί να εκφράσει το Άξιο Εστί»