Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είμαι ένας τύπος που μπορεί να πιάσει γρήγορα “κόκκινα” αλλά το δουλεύω»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είμαι ένας τύπος που μπορεί να πιάσει γρήγορα “κόκκινα” αλλά το δουλεύω»

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είμαι ένας τύπος που μπορεί να πιάσει γρήγορα “κόκκινα” αλλά το δουλεύω»

Όσα είπε στην εκπομπή, Happy Day

Καλεσμένος στην εκπομπή, Happy Day, βρέθηκε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και αναφέρθηκε τόσο στην οικογένειά του όσο και στην νέα αστυνομική σειρά του Alpha, Ο Σκαραβαίος.

«Η σύζυγός μου είναι υποστηρικτική όσον αφορά τη δουλειά μου, δεν έχει τύχει να μου παραπονεθεί για κάτι αλλά, αν κάτι δεν της αρέσει, θα μου το πει. Οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι στο σπίτι, κάνουμε και οι δύο τα πάντα. Σε αυτή την ηλικία που είναι η μικρή συνεχίζουμε με υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά θέλουν να τους δώσεις πολύ χρόνο. Επειδή εμείς θέλουμε να γίνονται κάποια πράγματα γρήγορα, μπορεί να τα πιέσουμε.

Έχω μπει τόσο αποφασιστικά στην ιστορία με το παιδί που, αν τύχει να βρεθώ κάπου έξω σε μία πιο χαλαρή φάση, νιώθω σαν τουρίστας. Σκέφτομαι: πω πω, πού ήμουν; Ξαφνικά κάποια πράγματα σου φαίνονται εξωπραγματικά. Γενικά είμαι ένας τύπος που μπορεί να πιάσει γρήγορα “κόκκινα”. Το έχω συνειδητοποιήσει τα τελευταία χρόνια και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος. Παρόλα αυτά, θα ζητήσω συγνώμη και θα την απαιτήσω κιόλας τη συγνώμη. Μπορεί να κάνω και μούτρα, αν και δεν μου αρέσει καθόλου. Το δουλεύω όμως».

«Ο Σκαραβαίος είναι μια αστυνομική σειρά. Είναι μια ομάδα κατά των εγκλημάτων ζωής και εξιχνιάζουν δολοφονίες. Είναι αυτοτελείς ιστορίες που έχουμε γκεστ σε κάθε επεισόδιο και έχουμε και την σχέση του Μάρκου με τη μητέρα του που είναι σε όλα. Κι αυτό είναι ένα ατού της σειράς. Ότι αν χάσεις κάτι καταλαβαίνεις τι γίνεται και δεν χάνεις την ιστορία ολόκληρη. Δεν ξέρω το ελληνικό κοινό αν έχει την παιδεία του αστυνομικού. Τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να γίνονται αστυνομικές σειρές. Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει καλή δουλειά σε επίπεδο παραγωγής και είναι εξαιρετικοί όλοι στο συνεργείο. Έχω πάντα μια επιφύλαξη γιατί μπορεί να μου αρέσει κάτι και στο ευρύ κοινό να μην έχει αποδοχή. Όταν είσαι εκ των έσω δεν μπορείς να είσαι απόλυτα αντικειμενικός. Εσύ έχεις το πάθος, κάνεις ό,τι μπορείς για να το υποστηρίξεις και είσαι σε άλλο μήκος κύματος από αυτόν που δεν συμμετέχει».

Διαβάστε επίσης

Ο Σκαραβαίος: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί και οι ρόλοι της σειράς – Πότε κάνει πρεμιέρα;